تحولات منطقه

معاون سازمان اوقاف با بیان اینکه سوگواره یاس نبوی در ۲ هزار و ۱۸۹ امامزاده کشور در حال برگزاری است، گفت: فردا همزمان با روز شهادت حضرت زهرا(س)، تجمع عزاداران فاطمی در امامزادگان کشور برگزار می شود.

سوگواره یاس نبوی در سراسر کشور برگزار می‌شود/ تجمع عزاداران فاطمی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین احمد شرفخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به برگزاری طرح سوگواره یاس نبوی در امامزادگان و بقاع متبرکه کشور برای چندمین سال پیاپی گفت: امسال نیز همزمان با فرارسیدن سالروز شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) ششمین طرح سوگواره یاس نبوی با هدف تبیین فضائل و سیره حضرت زهرا سلام الله علیها و ترویج سبک زندگی فاطمی  از دوم فروردین در ۲ هزار و ۱۸۹ امامزاده و بقعه متبرکه در سراسر کشور در حال برگزاری است.

وی افزود: تجمع عزاداران حضرت زهرا سلام الله علیها فردا سه شنبه ۴ فروردین ماه مصادف با روز شهادت آن حضرت در ساعت ۹ صبح در امامزادگان کشور برگزار می شود.

شرفخانی گفت: مراسم روز شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها با حضور قاریان بین المللی و سخنرانان و مداحان برجسته کشور در امامزمزادگان و بقاع متبرکه کشور برگزار می شود و در برخی از امامزادگان اطعام عزاداران در شب و روز شهادت درنظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه خیمه های معرفت مستقر در امامزادگان و بقاع متبرکه کشور در ایام برگزاری طرح سوگواره یاس نبوی با موضوع ترویج سبک زندگی فاطمی فعالیت خواهند کرد، گفت: همچنین در خیمه های معرفت، با هدف افزایش وفقهای فاطمی به عنوان بهترین و بالاترین زن هستی، مشاوره وقف در این خصوص ارائه می شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: اقامه نماز جماعت ظهر و عصر، قرائت زیارت حضرت زهرا سلام الله علیها، توزیع اقلام فرهنگی از جمله کتابچه های پیام یاس نبوی و لوح فشرده سوگواره یاس نبوی و نرم افزار نیز از جمله برنامه طرح سوگواره یاس نبوی امسال است.

 

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha