تحولات منطقه

رئیس اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه بزرگترین رکود ۳۵ سال اخیر را در سال جاری شاهد هستیم گفت: وزارت اقتصاد ۲ هزار مجوز شناسایی کرده است که سد راه تولید به حساب می‌روند.

بزرگترین رکود ۳۵ سال اخیر بر اقتصاد حاکم شده است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از تسنیم، مسعود خوانساری در  بیست و یکمین همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی کشور در تبریز با اعلام این مطلب اظهار کرد نمونه بارز اقتصاد پویا در جهان چین است که با باز کردن دورازه‌های خود توانست بالاترین رشد اقتصادی را به خود ا ختصاص دهد.

وی افزود: ایران در حال حاضر در موقعیتی است که اگر چین را الگو قرار دهیم می‌توانیم شرایط مناسب‌تری برای رشد اقتصادی و توسعه صادرات داشته باشیم. 

رئیس اتاق بازرگانی تهران ادامه داد: فرودگاه امام خمینی(ره) ما شرایط ویژه‌ای با توجه به اختلاف سطح دریا داشت و موقعیت مناسبی برای تبدیل شدن به کانون تجاری منطقه داشت اما دوبی و استانبول جایگزین آن شدند.

وی گفت: وجود بازار 300 میلیون نفری اطراف ایران و فراوانی جوانان تحصیلکرده در کشور و شرایط مشابه آن موقعیت مناسبی برای رونق اقتصاد و توسعه صادرات ما فراهم کرده‌اند که تنها با تغییر نگرش عملیاتی می‌شود.

خوانساری تصریح کرد: اقتصاد ما باید تغییر نگرش‌هایی را از سمت مجلس ودولت داشته باشد زیرا شرایط امروز ما با شرایط گذشته که دولت‌ها تنها نفت می‌فروختند تفاوت کرده است.  

وی با بیان اینکه کوچک کردن دولت باید در ابتدای امر مورد توجه قرار گیرد، گفت: با توجه به رکود، فشارهای مالیاتی و تامین اجتماعی به شکلی است که صادرات ما را نیز تحت تاثیر قرار داده است.

رئیس اتاق بازرگانی تهران اضافه کرد: بزرگترین رکود 35 سال اخیر را سال جاری شاهد هستیم اما کماکان مالیات‌ها در این سال به دو برابر افزایش می‌یابد این افزایش مالیات‌ها در این شرایط در واقع تامین حقوق کارمندان دولت از طریق مالیات است که ما باید آن را بپردازیم.

رئیس اتاق بازرگانی تهران ادامه داد: در شرایط فعلی کشور نیاز به قانون جدیدی نداریم بلکه با مقررات‌زادیی و حذف بخشنامه‌های اضافی می‌توانیم اقتصاد را توسعه دهیم به طوری که در حال حاضر وزارت اقتصاد 2 هزار مجوز شناسایی کرده که سد راه تولید است. 

خوانساری گفت: بخش خصوصی ما باید حضور و رقابت‌پذیری در بازارهای جهانی را با کاهش قیمت تمام شده خود تجربه کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.