به گزارش قدس آنلاین از تبریز، صادق نجفی در شورای مدیران شهرداری تبریز، با بیان این مطلب اظهار داشت: بحث مسئولیت از هر دو حیث مقررات خدمتی و مبانی دینی، حساس و پیچیده است؛ حکومت ما بر مبنای مفاهیم دینی استوار شده و از این رو، تاکیدات امام علی (ع) یک منشور گرهگشا است.
وی با اشاره به اینکه برخی دیدگاهها عنوان میکنند که مدیریت شهرداری باید براساس استبداد و تکرأیی باشد، افزود: این دیدگاه نشانه وجود یک انحراف قدیمی و تاسفبار در بحث مدیریت است؛ مصمم به اصلاح این دیدگاه و بهبود رفتار مدیریتی در مجموعه شهرداری تبریز هستیم و معتقدیم که درایت و اقتدار مدیریتی، هیچ تعارضی با گشادهرویی، مودت و تکریم اربابرجوع ندارد.
شهردار تبریز با بیان اینکه اصلاح ساختار شهرداری، نیاز مبرم به سالمسازی محیط اداری دارد، گفت: هر یک از معاونان، مدیران و شهرداران مناطق باید وظایف تخصصی خود را در راستای سالمسازی محیط اداری و از بین بردن زمینههای تخلف، پیگیری کنند.
نجفی خاطرنشان کرد: بخشهای حراست و بازرسی شهرداری تبریز، باید با اجرای پیشگیریها و جمعبندیهای لازم، زمینه فعالیت روان و بیدغدغه مدیران سایر بخشها را فراهم کنند.
وی با اشاره به رویکرد عمرانی شهرداری در سه سال اخیر گفت: اقدامات عمرانی شهرداری تبریز قابلقیاس با گذشته نیست؛ در دو سال گذشته، برنامههای شهرداری تبریز با تزریق اعتبار 2 هزار و 800 میلیارد تومان به توسعه و عمران شهری، زمینههای تحول آشکار در سیمای شهر و رفع گرههای ترافیکی را فراهم کرده است.
شهردار تبریز ادامه داد: به تجربه ثابت شده که برنامههای فرهنگی و اجتماعی شهر، بدون نقشآفرینی شهرداری کامل نیست، بنابراین مدیران شهرداری باید با خودباوری، ایمان و اراده، بدون کمترین سستی و بیانگیزگی عمل کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، با تاکید بر اینکه آرمان اقتصاد مقاومتی، باید در عموم برنامههای شهری، بارز باشد، گفت: اقدامات شهرداری تبریز به خصوص در مناطق کمبرخوردار شهر، در مسیر توزیع متناسب و عادلانه زیرساختهای شهری تدوین شده و در ماههای گذشته، به خصوص در غرب تبریز، به نتایج ارزشمندی رسیده است.
نجفی متذکر شد: حجم چشمگیر پروژههای عمران شهری، فرصت مهمی است که باید از طریق بهینهسازی مصالح، مدیریت هزینه و تعیین زمانبندیهای لازم، صرف توسعه شهر شود.
نظر شما