تحولات منطقه

قدس آنلاین- تبریز: بیماری که با علائم حیاتی صفر به اورژانس آمده بود این بار با دو پسرش و با دسته گلی که نشان از ارج‌گذاری و قدرشناسی‌اش داشت وارد اورژانس شد تا از تلاش تیم پزشکی‌اش تشکر و قدردانی کند.

مرده بعد از زنده شدن جهت عرض تشکر به اورژانس آمد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
به گزارش قدس آنلاین از تبریز، دکتر حسین خداوردی‌زاده پزشک متخصص طب اورژانس امروز در گفت‌وگو با خبرنگار ما در سراب اظهار داشت: شیرین‌ترین لحظات ما در اورژانس بازگرداندن بیماران به زندگی و دمیدن روح امید و نشاط در بیماران و همراهان آنهاست.

وی افزود: به لطف خداوند و تلاش مستمر تیم احیای اورژانس بیمارستان سراب توانستیم بیمار 70 ساله که با ایست قلبی و تنفسی وارد اورژانس شده بود با یک cpr موفق به زندگی بازگرداندیم در حالی که همراهان بیمار از بازگشت وی ناامید شده بودند.

مبارکی بیماری که با تلاش تیم پزشکی از چنگال مرگ رهایی یافته بود، گفت: دستان پرمهر پزشکان و پرستاران را می‌فشارم و قدردان زحمات و تلاش‌‌های شبانه‌روزی آنهاهستم.

این گزارش حاکی است در اورژانس بیمارستان سراب دو متخصص طب اورژانس به صورت شبانه روزی مشغول فعالیت هستند.

 

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha