قدس آنلاین- بیرجند: در راستای اجرای طرح توانمندسازی مهارتی روستاییان، عشایر و مناطق محروم و مرزی، تفاهم نامه همکاری مشترک بین اداره کل آموزش فنی وحرفه ای خراسان جنوبی ومعدن مس قلعه زری شهرستان خوسف منعقد شد.

اداره کل آموزش فنی وحرفه ای خراسان جنوبی با معدن مس قلعه زری تفاهم نامه امضا کردند

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین از بیرجند، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی درمراسم انعقاد این تفاهم نامه همکاری گفت: آموزشهای مهارتی به عنوان مسیری مطمئن برای توانمندسازی افراد جامعه به ویژه جوانان به حساب می‌آید و با همکاری مشترک و تعامل بین بخشی می‌توان این موضوع مهم و حیاتی را در تمام بخشهای متقاضی دریافت آموزشهای مهارتی، گسترش داد. 

حسین خوش‌آیند افزود: اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای متولی آموزشهای مهارتی بین سطوح تحصیلی در سطح استان است و فعالیتهای خود را با هدف تربیت نیروی کار ماهر، نیمه ماهر و ارتقای مهارت نیروی کار شاغل در دو بخش دولتی و غیردولتی انجام می‌دهد.

وی افزود: این اداره کل با داشتن 18 مرکز آموزش در قالب 120 کارگاه ثابت و 430 حرفه آموزشی در بخش دولتی، 160 آموزشگاه آزاد با 184 حرفه آموزشی در بخش غیردولتی سالانه به طور متوسط 3.5 میلیون نفر ساعت آموزش را انجام می‌دهد.

مدیرعامل معدن مس قلعه زری  نیز در این دیدار با تشکر از فعالیتهای صورت گرفته توسط آموزش فنی و حرفه‌ای عنوان کرد: تأثیر بالا و کیفیت آموزشهای مهارتی در اشتغال به خوبی مشهود است و این مهم برای روستاییان به عنوان هدف اصلی باید با شکل مناسب و کاملا هدفمند اجرایی شود. 

سید سجاد زینلی با بیان اینکه یکی از مشکلات اصلی در مهاجرت افراد به شهرها که معضلات بسیاری را نیز به دنبال دارد نداشتن مهارت است افزود: آموزش فنی و حرفه‌ای این توانمندی را دارد تا با به‌کارگیری تمام ظرفیتها ضمن ارائه آموزش مطلوب مانع مهاجرت روستاییان به دیگر نقاط شود.

وی یادآور شد: با ساکن شدن افراد در روستاهای مرزی بسیاری از مشکلات امنیتی حل می‌شود و حضور این افراد باعث ایجاد امنیت پایدار در منطقه و سایر نقاط استان می‌شود.        

مدیرعامل معدن مس قلعه زری در ادامه آموزشهای فنی و حرفه‌ای را ظرفیت مناسبی برای اشتغال جوانان و همچنین بستری برای جلوگیری از آسیبهای اجتماعی برشمرد.

وی با اشاره به کارکرد اجتماعی آموزشهای فنی و حرفه‌ای خواستار ارائه آموزشهای مهارتی برای کارکنان معدن و خانواده آنان شد.

زینلی عنوان کرد: بیش از 400 خانوار ساکن در جوار این معدن آماده دریافت این آموزشها هستند و مدیریت کارخانه نیز آماده هرگونه همکاری برای ارائه آموزشهای مهارتی در این بخش است.

در پایان این دیدار مقرر شد شورا و دهیاری با همکاری مدیریت معدن مس قلعه زری نسبت به شناسایی نیازهای ساکنین اقدام و موارد را به مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان خوسف اعلام کند و با انعقاد تفاهم‌نامه بین مدیر عامل شرکت مس قلعه زری و آموزش فنی و حرفه‌ای آموزشهای مهارتی در این روستا ارائه شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.