شهردار تبریز بازنگری و تقویت قوانین ایمنی در کلانشهرهای کشور را در همین راستا مورد توجه قرار داد و افزود: امروزه اقتضائات مدیریت شهری، تفاوت چشمگیر با گذشته یافتهاست؛ این در حالی است که قوانین این حوزه، تفاوت چندانی با گذشته نیافته است؛ مباحث قانونی، به عنوان روح اقدامات و برنامهریزیهای ایمنی، نیازمند پویاسازی و بازنگری است.
وی اضافه کرد: رویکردهای ایمنی در بخشهای مختلف ایمنی و نیروی انسانی، باید به تناسب گسترش بلندمرتبهسازیها، افزایش جمعیت و توسعه مراکز صنعتی و خدماتی، ارتقا یابد.
دکتر نجفی اظهار داشت: برگزاری المپیاد آتشنشانی کشور، رویداد مهم و ارزشمندی است که نقش موثری در تبادل تجربیات آموزشی و توانمندیهای ایمنی شهرها دارد.
شهردار تبریز یادآور شد: شهرداری تبریز، با در نظر داشتن نقش مهم المپیاد آتشنشانی، میزبانی این رقابتها را عهدهدار شد و امروز خرسندیم که میزبانی تبریز، زمینه رقابت جذاب و رفاقت ماندگار ۱۲۰۰ آتشنشان، داور و ناظر را فراهم کردهاست.
وی با بیان اینکه طبق تعالیم قرآنی، نجات جان یک انسان، مصداق نجات کل جامعه است، گفت: این اصل مهم دینی، از رسالت معنوی فعالیتهای ایمنی و آتشنشانی حکایت دارد و نشان میدهد که جامعه نیکوکار و خیّر کشور، در کنار نقشی که در احداث مدارس، مساجد و مراکز درمانی دارند، در این بستر مقدس نیز می توانند نقشآفرین باشند.
دکتر نجفی با تاکید بر نقشآفرینی خیّران در حوزه تقویت زیرساختهای ایمنی شهری اظهار داشت: انتظار داریم این نقش، وارد حوزه ایمنی و امداد شهر شده و بخشی از ضرورتهای آتشنشانی را پوشش دهد.
شهردار تبریز خاطرنشان کرد: جنبههای رقابتی، روحیه قهرمانی و چالشگری در المپیاد یازدهم، نشاندهنده نشاط و ورزیدگی آتشنشانان کشور است؛ با این حال همدلی، رفاقت و روحیه ایثار شرکتکنندگان در عموم مراحل رقابتها، بسیار بارز و ستودنی بودهاست.
نظر شما