تحولات لبنان و فلسطین

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی گفت: برگزاری شایسته برنامه های رویداد بین المللی 'مشهد ۲۰۱۷' نیازمند همراهی مسئولان کشوری و حضور مسئولان طراز اول است.

برگزاری شایسته برنامه های رویداد بین المللی 'مشهد ۲۰۱۷' نیازمند همراهی مسئولان کشوری است

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، سید جواد حسینی در جلسه شورای هماهنگی بخش های تابعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ستادهای مشهد ۲۰۱۷ افزود: حضور در محضر رهبر معظم انقلاب و استفاده از بیانات و رهنمودهای ایشان در زمینه این رویداد راهگشا و برای بسیاری از مسئولان کشور برانگیزاننده است .

وی با تاکید بر اینکه این موضوع با جدیت پیگیری می شود، اظهار کرد: برگزاری جلساتی با رئیس جمهوری و معاونان ایشان و پیگیری از وزار و وزارتخانه های مربوطه اقدامی است که می تواند در همراهی ملی برای برگزاری برنامه های این رویداد مهم نقش موثر داشته باشد.
حسینی گفت: سازمان علمی، فرهنگی و آموزشی وابسته به سازمان کنفرانس اسلامی (ISESCO) کلانشهر مذهبی مشهد را برای سال ۱۳۹۶ مصادف با سال ۲۰۱۷ میلادی به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در آسیا انتخاب کرده است.
وی گفت: کار در این زمینه بر اساس برنامه ریزی و اولویت بندی انجام شده بسیار دشوار و سنگین است و می طلبد با انگیزه ویژه از سوی همه بخش ها توام با انسجام و همدلی دنبال شود.
حسینی افزود: تحقق برنامه ها و طرح ریزی ها اعتبار نیاز دارد و پس از تامین آن نیز هماهنگی و اجرای دقیق برنامه ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است که در این زمینه حلقه های مفقوده ای وجود دارد که با نزدیک شدن زمان این رویداد ما را در تنگنای بیشتر قرار داده است.
وی اظهار کرد: انسجام ظرفیت های داخل استان به ویژه استفاده از توان آستان قدس رضوی به عنوان بزرگترین ظرفیت استان از اهمیت ویژه ای برخوردار است که برای این منظور باید نشست هایی با تولیت آستان قدس رضوی و همچنین نماینده ولی فقیه در استان برگزار شود.
وی استفاده از ظرفیت نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی برای بسیج امکانات و توان استان و کشور در این زمینه را ضروری خواند و گفت: سازمان برنامه و بودجه نیز با توجه به مصوبه هیات دولت مبنی بر تخصیص ۱۰ درصد از اعتبارات امسال دستگاه های اجرایی استان و اختصاص ردیف اعتباری ویژه در بودجه سال آینده برای این منظور می تواند در تامین اعتبار برای اجرای طرح ها و پروژه های رویداد مشهد ۲۰۱۷ ایفای نقش کند.
معاون استاندار خراسان رضوی افزود: پیگیری اختصاص سهم ۱۰ درصد اعتبارات دستگاه های اجرایی امری خارج از اختیارات سازمانی نیست اما اینک دستگاه های اجرایی درگیر امور خود هستند و از رویداد مشهد ۲۰۱۷ جا مانده اند.
وی با بیان اینکه از میان ۱۱۶ برنامه حوزه فرهنگی ویژه این رویداد برخی برنامه ها به عنوان شاخص و دارای اولویت تعیین شده است، اظهار کرد: این برنامه ها باید با قطعیت، کامل و باشکوه برگزار شود از این رو عملکرد دستگاه های اجرایی ذیربط در این زمینه به صورت مستمر پیگیری و رصد خواهد شد.
وی از جمله این بخش ها و مجموعه ها را شهرداری و آستان قدس رضوی دانست و گفت: شهرداری مشهد پای کارآمده و پیگیری امور توسط آستان قدس رضوی هم در حال انجام است.
حسینی با تاکید بر مردمی بودن این برنامه ها و تقویت حضور و نقش محوری مردم در اجرای آنها افزود: این امر باید با جدیت پیگیری شود و از توان بیش از ۸۹۰ سمن استان در این زمینه بهره مناسب گرفته شود.
وی فرمانداری مشهد را غایب جلسات مربوط به این رویداد دانست و اظهار کرد: این در حالی است که باید این مجموعه به عنوان هماهنگ کننده بین بخشی در بسیاری از اقدامات و برنامه ها حضور فعال و موثر داشته باشد.
وی گفت: گفتمان سازی، اطلاع رسانی و تبلیغات برای این رویداد ضرورتی اساسی و از وظایف دستگاه های اجرایی است تا در بستر اطلاع رسانی، این شهر را پایتخت فرهنگی جهان اسلام قرار دهند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در این حوزه گفت: برنامه ریزی ها برای برگزاری مراسم افتتاحیه رویداد مشهد ۲۰۱۷ با حضور بیش از ۱۵۰ میهمان خارجی در مشهد در حال انجام است.
سید سعید سرابی، اجلاس شهرداران جهان اسلام، کنفرانس مدیریت و برنامه ریزی شهری و افتتاح خط دوم قطار شهری را از جمله اقدامات در این ایام دانست.
وی افزود: برنامه های متعدد با تاکید استاندار و پیگیری های مسئولان مختلف استان به مشهد منتقل شده و در این شهر برگزار خواهد شد که از جمله آنها نشست جوانان کشورهای اسلامی است که هم اکنون در مشهد در حال برگزاری می باشد.
وی اظهار کرد: ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن دانشجویان مسلمان در مشهد، برگزاری هفته های فرهنگی مشهد در کشورهای مختلف و نیز هفته های فرهنگی کشورهای مختلف در مشهد از جمله این برنامه هاست.
سرابی گفت: علاوه بر آن برگزاری هفته ها و نمایشگاه های مشهد در ۱۰ شهر مهم کشور برنامه ریزی شده و نمایشگاه هایی از سایر کشورهای اسلامی و شهرهای دیگر کشور در مشهد نیز در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به مصوبه سوم مرداد ماه امسال هیات دولت در زمینه تامین منابع مالی برنامه ها و طرح های رویداد مشهد ۲۰۱۷ افزود: از نظر اعتباری در تنگنای بسیار هستیم و برای تامین آن باید اقدام جدی صورت گیرد.
وی عدم تمرکز بر جریان رسانه ای این رویداد را از عقب ماندگی های استان در این حوزه خواند و اظهار کرد: نشست اصحاب و مدیران رسانه های کشور پیرامون رویداد مشهد ۲۰۱۷ در نهم و دهم آبان ماه باید با قوت و قدرت برگزار شده و در این زمینه اقدامات و هماهنگی های لازم انجام شود.
رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی خراسان رضوی نیز در این جلسه با بیان اینکه اخبار مشهد در سایه اخبار ملی قرار گرفته است گفت: این شرایط برای این کلانشهر تبدیل به نوعی آسیب می شود زیرا اخبار استان و مشهد انعکاس مناسب نمی یابد.
علی حیدر شاه حسینی افزود: در رویداد مشهد ۲۰۱۷ نیز همین شرایط حاکم است و برای درگیر کردن همه بخش های جامعه بویژه مردم در این زمینه نیازمند نوعی جریان سازی رسانه ای هستیم.
وی اظهار کرد: رسانه های استان باید تلاش کنند مشهد را از سایه و حاشیه خارج کرده و در متن اخبار ملی و بین المللی قرار دهند و این ظرفیت در این شهر به ویژه در رویداد مشهد ۲۰۱۷ وجود دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.