تحولات منطقه

مجری برنامه «متن؛ حاشیه» با بیان اینکه محمدجواد ظریف را تاکنون ۷ الی ۸ بار به برنامه متن و حاشیه دعوت کرده‌ایم که نیامده است گفت: متأسفانه هر مسئولی در مقابل سؤالات آن هم سؤالات چالشی از خود مقاومت به خرج می‌دهد.

تاکنون 8 بار ظریف را به برنامه دعوت کرده ایم ولی نیامده است!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین «وحید ایمانی» در گفت‌وگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس گفت: مدیران روابط عمومی نهادها، سازمان و وزارتخانه‌هایی که مسئولان آن به برنامه‌های تلویزیونی می‌آیند تلاش می‌کنند تا سؤالات خاصی از آنها پرسیده شود.

وی افزود: در برنامه متن و حاشیه به دنبال آن هستیم که ابهامات موجود در ذهن مردم را از مسئولان بپرسیم و می‌کوشیم از فضای کلیشه‌ای غالب در برنامه‌های سیاسی تلویزیون خارج شویم.

ایمانی تصریح کرد: شعار برنامه متن و حاشیه آن است که مسئولان باید در این برنامه به سؤالات مردم به صورت شفاف پاسخ دهند.

مجری برنامه متن و حاشیه اظهار داشت: در مواجهه با مردم از آنها سؤالات و ابهامات و مشکلات‌شان را در خصوص وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها می‌پرسیم تا ایراد کار مسئولان مشخص شده و برخی اقدامات آنها نیز تقویت شود.

وی خاطرنشان کرد: وقتی خودمان دستگاه‌ها، ارگان‌ها، سازمان و وزارتخانه‌های ایرانی را نقد می‌کنیم جایی برای نقد کردن شبکه‌های بیگانه مانند بی‌بی‌سی، صدای آمریکا و من و تو نخواهد بود.

ایمانی گفت:‌ البته برخی مسئولین کمی کم لطفی می‌کنند. مثلا تا به حال آقای محمدجواد ظریف را تاکنون 7 الی 8 بار به برنامه متن و حاشیه دعوت کرده‌ایم که نیامده است.

وی افزود: هر مسئولی نسبت به هر سؤالی مخصوصا سؤالات چالشی از خود مقاومت به خرج می‌دهد.

مجری برنامه متن و حاشیه درباره علل اینکه برخی قسمت‌های برنامه‌های متن و حاشیه مخاطب نیست، گفت: این امر را قبول دارم زیرا حتی برخی قسمت‌های برنامه ما هم در اخبار پوشش داده نمی‌شود.

ایمانی ادامه داد: تلویزیون باید بپذیرد که دایره خطوط قرمز خود را بازتر کند و باید از تمامی مسئولان سؤال پرسیده شود.

وی بابیان اینکه تیم کارشناسی برنامه برای سوژه‌یابی و سؤالات 5 یا 6 نفر هستند، گفت: از فردای برنامه پخش شده جستجوی برنامه بعدی آغاز می‌شود که این امر براساس مسائل روز صورت می‌گیرد ضمن اینکه کار مطالعاتی ما هم از روز سه‌شنبه‌های هر هفته آغاز می‌شود.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha