تحولات منطقه

همدان- معاون صنایع‌دستی سازمان میراث‌فرهنگی، با اعلام اینکه دنبال مدیریت جهانی صنایع دستی هستیم، گفت: لالجین به مرکز تولید سفال غرب آسیا تبدیل خواهد شد.

به دنبال مدیریت جهانی صنایع دستی هستیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، بهمن نامور مطلق اظهار داشت: کشور چین یک شهر جهانی سفال دارد و به دنبال خواهرخواندگی بین لالجین و دی هو وای چین هستیم تا تجربیات خود را به یکدیگر منتقل کنند.

وی با بیان اینکه تجربه خوبی است امتیازات شهر دی هووای چین به لالجین و بالعکس منتقل شود، عنوان کرد: در اجلاس جهانی صنایع دستی در این باره پیش‌بینی و گفت‌وگو شده و اخیرا از سوی واحد بین‌الملل سازمان میراث فرهنگی نامه‌ای به کشور چین ارسال شده که منتظر پاسخ هستیم.

نامورمطلق با اعلام اینکه این ارتباطات برای صنایع دستی جهان خوب است، تصریح کرد: دیگر به مدیریت ملی صنایع دستی فکر نمی‌کنیم و به دنبال مدیریت جهانی صنایع دستی هستیم.

وی با اشاره به اینکه صنایع دستی چینی را به عنوان رقیب نمی‌دانیم، عنوان کرد: رقیب اصلی ما صنایع ماشینی هستند که می‌بایست دست به دست هم داده و با سایر کشورها در حوزه صنایع‌دستی سبب ارتقا صنایع خلاق در مقابل صنایع ماشینی انبوه باشیم که روح جهانی را سلب کرده‌اند.

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی با اشاره به اینکه منبت ملایر برای ثبت ملی در دست پیگیری است، عنوان کرد: به این زودی اثری از همدان برای ثبت جهانی معرفی نمی‌شود چراکه سهمیه مشخصی در این زمینه وجود دارد.

وی با بیان اینکه بعد از جهانی شدن کمک خوبی به لالجین شده و ۵۰ میلیون تومان برای راه‌اندازی دبیرخانه اعتبار تخصیص داده شده است، تاکید کرد: تسهیلات خوبی از دو محل کمک‌های فنی-اعتباری و تسهیلات کم بهره صندوق کارآفرینی امید در نظر گرفته شده که تسهیلات صندوق بدون سقف است.

نامور مطلق درباره اهداف سازمان میراث فرهنگی برای شهر جهانی لالجین نیز گفت: به دنبال تبدیل لالجین به شهر جهانی تولید و صادرات صنایع دستی هستیم و از سوی دیگر یکی از فعالیت‌ها این است که بتوان این شهر را به مرکز سفال غرب آسیا تبدیل کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.