به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، سید احمد هاشمی ظهر چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته بسیج آموزش تغذیه سلامت اظهار داشت:تغذیه یکی از بحث های است که به عنوان مهم ترین برنامه در الویت کار های سازمان بهداشت جهانی کشور قرار دارد.
وی افزود:باید خانواده ها بیشتر به مصرف نمک در غذاها توجه کنند و مصرف نمک را در میان وعده های خود حذف کنند.
وی ادامه داد:وجود غذاهای چرب أفراد را به سمت بیماری های قلبی عروقی ثوق میدهد بطوری که بیماران قلبی عروقی مارا أفراد کمتر از ٣٠سال تشکیل می دهند.
هاشمی یادآورشد:بیماری های قلبی عروقی به دلیل خوردن غذاهای چرب فست فود بوده که عامل کم تحرکی والگوی نادرست در خانواده است.
وی خاطرنشان کرد:به خانواده ها توصیه می شود برای کودکان خود غذاهای بخارپز را جایگزین غذا های سرخ کردنی کنند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود:سال گذشته در استان کمپین حذف نمک برگزار شد که طبق همین تفاهم نامه ای که با اداره کل استاندارد نوشته شده تمام نانوایی های موجود دراستان مقدار نمک خود را یک درصد کاهش بدهند.
وی همچنین ادامه داد:باید مقدار کم شدن یا حذف شدن نمک در خانواده ها فرهنگ سازی شود تا همگی به سلامت هم کمک کنیم.
هاشمی إظهار داشت:مقدارمصرف روزانه شکر أفراد باید٢٥گرم یا معادل ٦قاشق مرباخوری باشد.
وی همچنین از کم شدن ١٠درصد قند موجود در آبمیوه های طبیعی خبر داد گفت:این قرداد بین کارخانه های همه ی استان ها بطور ملی صورت گرفته است تا کمکی به سلامت هموطنان شود.
وی خاطر نشان کرد:به خانواده ها توصیه می شود حدود ٥لیوان سبزی ومیوه خورد شده در وعد های غذایی خود قرار دهند.
هاشمی ادامه داد:١١هزاربسته ی آموزشی تغذیه سالم در بین ادارات دانشگاه و مدارس توزیع شده تا کمکی به حوزه سلامت شود.
هاشمی همچنین از چاپ کتاب غذاهای بومی استان توسط سازمان میراث فرهنگی خبر داد تا مسافران وعموم بتوانند استفاده کنند.
نظر شما