به گزارش «قدس آنلاین»، حیدر کلهری معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان با اعلام این خبر از توانمندسازی نیروهای داوطلب مردمی، برخوردار سازی مناطق از مدرس در سطح نواحی و استفاده از پتانسیلهای محلی در آموزش همگانی به عنوان اهداف عمده طرح تربیت مربی بحران یاد کرد و افزود: تربیت مربی مبانی مدیریت بحران را میتوان زیر مجموعه مشترکی بین طرحهای آموزش همگانی، تشکیل گروههای داوطلب مردمی (دوام) و مدرسه آماده دانست که با هدف پایدارسازی و ارتقای داوطلبان دارای ظرفیت دوام و افزایش قدرت اجرایی ستادهای مدیریت بحران مناطق در آموزش چهره به چهره شهروندان، انجام پذیرفته است.
وی گفت: در این دوره امکان آموزش برای ۱۲۰ داوطلب (یک نفر از هر ناحیه) واجد شرایط دارای مدرک تحصیلی لیسانس و بالاتر در رشتههای مرتبط و علاقهمند به آموزش فراهم شد.
کلهری خاطرنشان کرد: دوره تربیت مربی به صورت ۷ مبحث طی چهار نیم روز طراحی شده و در اجرا به منظور کاهش مسافت تردد داوطلبان برای شرکت در دوره، مناطق تهران به چهار دسته شمال، جنوب، شرق و غرب تقسیم و در هر پهنه یک منطقه مسئول برگزاری دوره شد. همچنین محل برگزاری دورهها ستادهای مدیریت بحران مناطق ۱، ۴، ۱۰ و ۱۶ بوده است.
به گفته وی شرکت کنندگان در دوره پس از معرفی از سوی ستاد مدیریت بحران منطقه خود و تأیید صلاحیت از سوی کارشناسان آموزش سازمان، مجاز به شرکت در دوره شده و در نهایت طی ارزیابی عملی برای حضور در مدارس و تدریس مباحث مشخص به دانشآموزان، بستههای کمک آموزشی در اختیار آنان قرار گرفت.
معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تاکید کرد: بسته کمک آموزشی مباحث شامل پوستر، بروشور و صفحه آهنربایی با موضوعات کیف نجات، ساخت اقلام مفید با استفاده از روزنامه و چیدمان صحیح لوازم منزل، در سازمان به گونهای طراحی و ساخته شد که برای مربی امکان انتقال مطالب کلیدی بحث را در حداقل زمان و با اثربخشی بیشتر فراهم سازد.
وی افزود: براساس ظرفیت داوطلبی مناطق در مجموع ۵۴ نفر در دورههای آموزشی شرکت کردند که بیش از ۴۵ نفر آنها موفق به کسب نمره قبولی (بیش از ۷۰% نمره) از آزمون عملی شده و آماده حضور در مدارس است.
نظر شما