به گزارش قدس آنلاین، محمدرضا خباز صبح چهارشنبه در نشست شورای زکات استان در دفتر امام جمعه سمنان، اظهار کرد: از همه امکانات استان باید برای اجرای زکات استفاده کرد و باید همه نیروها و امکانات استان سمنان بسیج شوند تا برنامه ریزی لازم برای اجرای زکات انجام شود.
وی اضافه کرد: افرادی که زکات پرداخت می کنند باید تشویق شوند تا همیشه زکات خود را پرداخت کنند و همچنین افرادی که زکات را دریافت می کنند، مامورهای دریافت زکات در شهرستانها و روستاها باید تقویت مالی و حمایت شوند، زیرا این افراد سربازان خط مقدم این راه هستند.
استاندار سمنان گفت: مبلغان زکات باید آموزش داده شوند و باید هماهنگی لازم برای ساماندهی آن ها انجام شود.
خباز بر تعامل موثر و هدفمند با عوامل تاثیرگذار در این زمینه تایید کرد و گفت: حوزه های علمیه و رسانه ها می توانند در این راه بسیار موثر باشد و باید از این ظرفیت استفاده کرد.
وی افزود: برای محقق شدن پرداخت زکات باید دستگاه های اجرایی پیش قدم باشند و این امر مهم در همه دستگاه های اجرایی نهادینه شود.
وی با اشاره به نقش مهم زکات در جامعه ادامه داد: استان سمنان ظرفیت بسیار خوبی برای ترویج زکات و کسب درآمد بیشتر زکات دارد که باید از این استعدادها و ظرفیت ها استفاده کرد.
وی گفت: زکات مانند نماز یکی از واجبات است، اما این واجب به یک قانون تبدیل شده و یکی از قانون های استثنایی است که بعد از تایید شورای نگهبان، رهبر معظم انقلاب نیز بر آن توشیح کرده اند.
در ادامه این جلسه نماینده ولی فقیه در استان و رئیس شورای زکات استان سمنان نیز گفت: زکات یکی از مطهرات است و باید به نحو شایسته از زکات دهندگان تجلیل کرد.
آیت الله سید محمد شاهچراغی تأکید کرد: ترتیب مصرف زکات همانگونه که در اسلام بیان شده است، باید لحاظ شود.
همچنین مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان از جمع آوری ۵۱ میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریال زکات در استان در سالجاری خبر داد.
رضوی گفت: از این مقدار زکات جمع آوری شده، مبلغ ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بصورت غیر نقدی بوده است.
وی خاطرنشان کرد: از هشت شهرستان استان تعداد هفت شهرستان دارای روحانی فعال زکات است و در شهرهای آرادان و بسطام نیز سرباز طلبه در امر فرهنگ سازی زکات تلاش می کنند.
نظر شما