به گزارش قدس آنلاین به نقل از ساینس دیلی، باکتری سالمونلا تنها در آمریکا هر ساله عامل بیش از یک میلیون مورد بیماری ناشی از مواد غذایی است. اما این باکتری به ندرت باعث مرگ بیماران میشود.
در این تحقیقات گونهای از باکتری سالمونلا به نام تیفی مورد آزمایش قرار گرفت که قادر است نوعی سم به نام S-CDT تولید کند که به دی ان ای میزبان خود آسیب میزند. محققان سایر انواع سالمونلا را نیز آزمایش کردند و دریافتند آنها نیز قابلیت تولید سم S-CDT را دارند.
محققان با آزمایش تاثیر این سم روی سلولهای کشت شده انسان در آزمایشگاه، آسیبهای آشکار به دی ان ای را شناسایی کردند. با وجود این که محققان به درستی نمیدانند پیامدهای چنین آسیبی به دی ان ای در بدن انسان چیست، اطمینان دارند که حداقل تاثیر این آسیبها طولانی شدن دوره بهبود بیمار در مسمومیتهای غذایی بعدی است.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه mBio منتشر شده است.
نظر شما