به گزارش قدس آنلاین، شهیندخت مولاوردی ظهر دوشنبه در نخستین همایش ملی «جایگاه زنان در کارآفرینی و توسعه پایدار» گفت: یکی از مباحث اصلی توسعه کشور بهرهمندی صحیح از ظرفیتها و استعدادها و نیروی انسانی هر جامعهای استو اگر فعالیت زنان به عنوان نیمی از افراد جامعه نادیده گرفته شود باعث ایجاد اختلال در نظام اجتماعی و فرهنگی می شود.
وی خبر از تدوین بسته حمایتی زنان شاغل در آینده ای نزدیک داد و افزود: در این بسته حمایتی تسهیلاتی همچون ساعات کار منعطف و شناور وراهاندازی دوباره مهدکودکها در مجاورت ادارات دیده شده تا زنان شاغل با کمترین دغدغه بتوانند نقشهای چندگانه خود را ایفا کنند.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور با بیان اینکه نرخ بیکاری دانشآموختگان مرد ۹.۱۲ درصد و نرخ بیکاری دانشآموختگان زن بسیار بالاتر از این مقدار است، اظهارکرد: توانمندسازی اقصادی زنان به عنوان موضوع یکصد و شصت و یکمین اجلاس کمیسیون مقام زن در اسفند ماه سال جاری مطرح شد و در این راستا به توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی توجه ویژهای شده است.
وی با ابراز نگرانی از بیکاری و پایینبودن نرخ مشارکت زنان در امور اقتصادی، تاکید کرد: شاخص بیکاری در میان زنان در شأن این قشر نیست.
مولاوردی اضافه کرد: امروزه وضعیت بازار کار برای زنان به گونهای است که اکثریت متقاضیان کار به بخش غیررسمی اشتغال سوق داده میشوند و این موضوع بسیار نگران کننده است.
وی تصریح کرد: یکی از عناصر محوری رشد و توسعه کشور حلقه اتصال میان آموزش و اشتغال است اما متأسفانه هنوز این اتصال ایجاد نشده است.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور گفت: با توجه به وضعیت جامعه و تقاضاهایی که به حق ایجاد شده است، «دختران فارغالتحصیل» و «زنان سرپرست خانوار» را باید در اولویت اشتغال قرار داد.
نظر شما