به گزارش قدس آنلاین به نقل از رویترز، ترامپ صبح شنبه در صفحه توییتری خود مدعی شده بود که اوباما چند هفته مانده به انتخابات آمریکا، تماس های وی را احتمالا برای یافتن ارتباطی با عوامل دولتی روسیه، شنود کرده اما مدرکی پیدا نکرده است.
ترامپ نوشته بود: شرط می بندم که یک وکیل خوب می توانست پرونده خوبی از شنود تلفن من توسط اوباما در ماه اکتبر، درست پیش از انتخابات، تشکیل دهد.
کوین لوییس سخنگوی اوباما اما ساعاتی بعد این ادعا را تکذیب کرد و در یک بیانیه نوشت: نه رئیس جمهوری اوباما و نه هیچ یک از مقام های کاخ سفید هیچ گاه دستوری برای تحت نظر گرفتن هیچ یک از شهروندان آمریکا صادر نکردند. هر اظهار نظری دیگری که خلاف این مسئله باشد، کذب است.
وی ادامه داد: یکی از اصول محوری دولت اوباما این بود که مقام های کاخ سفید هیچ گاه در تحقیقات مستقلی که از جانب وزارت دادگستری در جریان بوده، دخالت نکرده اند.
رویترز در این خصوص می افزاید: این اظهارات سخنگوی اوباما احتمال اینکه مقام های قضایی پشت شنود احتمالی تماس های تلفنی ستاد انتخابات ترامپ بوده باشند را تقویت می کند.
پیش از این «بن رودس» مشاور پیشین اوباما هم در صفحه توییتر خود این مسئله را تکذیب کرده و گفته بود که هیچ رئیس جمهوری آمریکا، حتی فردی مثل ترامپ، اجازه شنود مکالمات افراد را مطابق با قانون ندارد.
ترامپ در سلسله توییت های روز شنبه خود این مسئله را با رویدادی مشابه در دوران ریاست جمهوری ریچارد نیکسون مقایسه کرده بود که اشاره ای به «رسوایی واترگیت» و شنود غیرقانونی ماموران اف.بی.آی از هتل محل اقامت ستاد انتخاباتی حزب دمکرات در دهه هشتاد است.
دولت ترامپ در روز ها و هفته های گذشته به واسطه افشای ارتباط برخی از اعضای دولت با مقام های روسیه آن هم پیش از انتخابات ریاست جمهوری، تحت فشار مضاعف قرار گرفته است.
پس از آنکه «مایکل فلین» مشاور ترامپ در پی افشای ارتباطش با سفیر روسیه مجبور به استعفا شد، حال «جف سشنز» وزیر دادگستری ترامپ هم با اتهام مشابهی مواجه شده است.
نشریه واشینگتن پست چند روز پیش گزارش داده بود که سشنز در سال منتهی به انتخابات ریاست جمهوری دو بار با سفیر روسیه دیدار کرده است.
سخنگوی وی اما ارتباط این دیدارها با کارزار انتخاباتی ترامپ را رد کرده و گفته بود که دیدارهای مشابهی هم با سفیران دیگر کشورها صورت گرفته است.
نظر شما