تحولات منطقه

مشهد- معاون امداد مستضعفان آستان قدس رضوی رکن اصلی فعالیت دفاتر نمایندگی آستان قدس رضوی را ترویج فرهنگ رضوی با رویکرد زائر محوری و خدمت‌رسانی به محرومان معرفی کرد.

ترویج فرهنگ رضوی با رویکرد محرومیت‌زدایی رسالت اصلی دفاتر استانی آستان قدس رضوی است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مصطفی خاکسار قهرودی با اشاره به اینکه به زودی نمایندگی آستان قدس رضوی در تمامی استان‌های کشور راهاندازی می‌شود، گفت: جمهوری اسلامی ایران یک نظام مردمی تمام عیار است و فلسفه خدمت و حضور در بین این مردم هم برخاسته از پایبندی به نظام اسلامی است.

وی با بیان اینکه اولین دفتر نمایندگی استانی آستان قدس رضوی در تاریخ ۲۷ آبان ماه سال جاری در استان ایلام راه‌اندازی شد، ابراز کرد: دفاتر نمایندگی آستان قدس رضوی در گذشته تنها به استان‌هایی که دارای موقوفات رضوی بودند، منحصر می‌شد، ‌ اما امروز بر اساس رویکرد جدید این آستان مقدس، چتر عنایت امام رئوف علی بن موسی الرضا(ع) باید بر سر تمامی زائران و ارادتمندان به ساحت قدسی این امام همام در سراسر کشور گسترده شود. در همین راستا برای ساماندهی امور محرومان و مستضعفان، در ۳۱ استان کشور، ۳۱ نفر به عنوان سرپرست دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی تعیین شدهاند.

معاون امداد مستضعفان آستان قدس رضوی افزود: شناسایی و دستهبندی نیازهای محرومان، شناسایی خیران، موقوفات و ظرفیت‌های هر استان برای ارائه خدمت به محرومان، عمده وظایف این نمایندگان است، برای دفاتر نمایندگی دستورالعملی به صورت یک ساله ابلاغ شده است و در این مدت دفاتر و نمایندگی‌ها وظایف خود را بر اساس این دستورالعمل پیگیری خواهند کرد.

وی گفت: برنامه راهبردی ما در خصوص استان‌هایی که آستان قدس رضوی در آنها دارای موقوفه بوده، آن است که در صورت عدم تعارض با نیات واقف، مقداری از درآمد موقوفات آن استان، صرف کمک به محرومان همان منطقه شود.

خاکسار یکی دیگر از وظایف دفاتر نمایندگی استانی را اجرای طرح «خدمت، خادم و مخدوم» خواند و تصریح کرد: توسعه این طرح در استان‌های مختلف یکی از رسالت‌های مهم دفاتر نمایندگی است، امروز رسیدگی و خدمت به مستمندان و توجه بر احوال محرومان یک رویکرد جدی در آستان قدس رضوی است، بنابراین زمینه‌ای فراهم شده که عموم علاقه‌مندان و آرزومندان خدمت به بارگاه منور رضوی بتوانند توفیق خدمت به آن حضرت را از مسیر خدمت به محرومان و مستمندان شهر و دیار خود بیابند که این موضوع را دفاتر نمایندگی استانی باید به صورت جدی پیگیری کنند و حلقه‌ واسطی میان خادم و مخدوم باشند.

معاون امداد مستضعفان آستان قدس رضوی در پایان از تمام علاقه‌مندان و ارادتمندان به ساحت قدسی حضرت رضا(ع) برای مشارکت در این طرح دعوت و عنوان کرد: خدمت به حضرت ثامن الحجج(ع) را نمی‌توان تنها به حرم مطهر رضوی منحصر دانست، عاشقان راستین حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در سراسر کشور و در هر شغل و حرفه‌ای که باشند، می‌توانند به خیل عظیم خادمان بارگاه منور رضوی بپیوندند و منشاء برکاتی برای محبان محروم اهل بیت عصمت و طهارت(ع) باشند.

خاکسار با اشاره به راهبرد اساسی آستان قدس رضوی در اجتناب از امور سیاسی، گفت: دکتر فروزنده که تا پیش از این در سمت دستیاری تولیت آستان قدس رضوی در امور استان‌ها مشغول به خدمت بود، به دلیل انتخاب شدن بعنوان شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب از این جایگاه کنارهگیری کرد و برای پرهیز از شائبه های انتخاباتی تمام وظایف ایشان به معاونت امداد مستضعفان آستان قدس رضوی محول شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.