تحولات منطقه

شهرکرد- گردو غبار فردا و پس فردا چهارمحال و بختیاری را فرا می گیرد.

گرد و غبار چهارمحال و بختیاری را فرا می گیرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مدیر کل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری گفت: به سبب افزایش سرعت وزش باد در روز های چهارشنبه و پنجشنبه کاهش کیفیت هوا در اثر پدیده گردو غبار در استان انتظار می رود.

ستار فرهادی افزود: در حال حاضر درنیمه غربی و شرق  استان بارش  باران و وزش باد  آغاز شده و تا اواخر امشب ادامه دارد.

وی گفت: اواخر وقت جمعه هوای استان در دامنه امواج یک سامانه  بارشی فعال قرار می گیرد که به تناوب تا روز دوشنبه  بارش برف و باران، رعد و برق، وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می شود.

مدیر کل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری افزود: با خروج این سامانه از سطح استان برای اواسط هفته آینده کاهش نسبی دمای هوا را خواهیم داشت.

اداره کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری اعلام کرد: در حال حاضر شهرکرد با ۵ درجه سانتی‌گراد سردترین و لردگان با ۱۹ درجه گرمترین شهر استان چهارمحال و بختیاری  است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha