به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم؛ چاقاله بادام مقوی معده و لثه بوده و حرارت زیاد بدن را فرو مینشاند.
توصیه میشود سردمزاجان چاقاله را با نمک یا پودر آویشن بخورند تا سردی و رطوبت چاقاله تعدیل شود.
چاقاله بادام مقوی معده و لثه بوده و حرارت زیاد بدن را فرو مینشاند.
به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم؛ چاقاله بادام مقوی معده و لثه بوده و حرارت زیاد بدن را فرو مینشاند.
توصیه میشود سردمزاجان چاقاله را با نمک یا پودر آویشن بخورند تا سردی و رطوبت چاقاله تعدیل شود.
نظر شما