به گزارش قدس آنلاین، عباس آخوندی عصر یکشنبه در حاشیه افتتاح ایستگاه راهآهن ساوه در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه وزارت راه و شهرسازی اظهار داشت: امسال تا تابستان ۸۳۸ کیلومتر خط راهآهن را برای مرکز پنج استان افتتاح میکنیم، و برای استانهای دیگر را هم در اولیت قرار میدهیم تا توسعه شبکه ریلی به همه استانها را داشته باشیم و از شبکه ریلی ایمن و سریع برخوردار باشیم.
وی افزود: در رابطه با راههای دوربرد هم که از ساوه به مشهد و سایر نقاط دور دست میتوانند برسند دستور دادم که برای خط حومهای تهران-ساوه شرکت راهآهن برنامهریزی کند تا بتوانیم یک قطار منظم حومهای داشته باشیم تا بخشی از بار آزادراه را به خط ریلی منتقل کنیم و شاید مجبور باشیم در کنار آن یک حمل و نقل ترکیبی را هم داشته باشیم.
وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: این مسیری که امروز افتتاح شد بخشی از مسیر محور ساوه -تهران به همدان بود که هفته پیش وصول خط آهن به همدان از سوی رئیس جمهور اعلام شد و این خط را تا دو ماه آینده آماده میکنیم.
مرحله نخست ایستگاه راه آهن ساوه با صرف منابع مالی ۳۰۰ میلیارد ریال در زمینی به وسعت ۱۵ و ۴ دهم هکتار تکمیل و به بهره برداری رسیده است.
ایستگاه راه آهن ساوه بخشی از طرح راه آهن سراسری تهران - همدان است که در مرحله نخست آن تاسیسات پایه و بناهای ساختمانی به مساحت پنج هزار و ۸۴ مترمربع شامل انبار کالا، موتورخانه، آسایشگاه کارمندان، پلیس،برق اضطراری بهره برداری شد.
ساختمان اصلی این طرح در ایستگاه راه آهن ساوه یکهزار و ۶۵۵ مترمربع وسعت دارد، ایستگاه ساوه قسمتی از خط راهآهن تهران- همدان است که ۷۰ کیلومتر این طرح در محدوده شهرستان ساوه است.
تردد روزانه مردم در مسیر آزادراه تهران- ساوه قابل توجه است و با راه اندازی قطار حومه ای تهران - ساوه، رفت و آمد مردم، دانشجویان و فعالان شهرک های صنعتی در این مسیر ارتباطی تسهیل می شود.
طول آزاد راه تهران- ساوه از بزرگراه آزادگان بیش از ۱۲۰ کیلومتر است و مردم میتوانند به راحتی با حضور در ایستگاه راه آهن تهران با قطار عازم ساوه شوند.
با افتتاح این ایستگاه در کنار شهر ساوه و بهرهبرداری از این خط ریلی و قطار با سرعت ۱۶۰ کیلومتر، زمان پیمودن مسیر از ساوه به تهران به کمتر از ۴۰ دقیقه کاهش مییابد.
راه آهن تهران- ساوه - همدان- سنندج به طول ۴۲۰ کیلومتر با هدف ایجاد کوتاه ترین مسیر ریلی بین این مناطق در دست انجام است و پس از آن اتصال به مسیر راه آهن سمنگان - کرمانشاه تا مرز خسروی و راه آهن کشورهای همسایه احداث میشود همچنین مسافرگیری در این ایستگاه راه آهن از شهریور ماه امسال آغاز میشود.
نظر شما