تحولات منطقه

۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۰
کد خبر: ۵۳۲۹۶۴

کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان کرمانشاه تاکید کرد: افراد برای سلامت بدن خود در ماه مبارک رمضان، حتما روزه خود را با آب ولرم و خرما افطار کنند.

روزه را اینگونه افطار کنید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایسنا، نیلوفر حیدری با اشاره به نزدیک شدن ایام روزه داری، گفت: با توجه به مدت زمان طولانی روزه‌داری در فصل گرما، افراد باید برخی نکات تغذیه‌ای را مدنظر قرار دهند تا دچار مشکل نشوند.

وی توصیه کرد: افراد حتما با آب گرم و چند عدد خرما روزه خود را افطار کنند، زیرا معده ساعت‌ها خالی بوده و بهتر است با آب گرم یا ولرم که نزدیک به دمای بدن است روزه افطار شود، البته استفاده از چای و یا شیرگرم هم بلامانع است.

این کارشناس تغذیه افزود: از طرفی بدن به سرعت نیاز به تامین انرژی دارد و به همین علت توصیه می‌شود از خرما برای افطار استفاده کرد.

حیدری با تاکید بر فاصله انداختن میان وعده افطار و شام، گفت: معده در طول مدت روزه ساعت‌ها خالی بوده و زمان نیاز دارد که بتواند غذاهای سنگین را در خود جای دهد و بهتر است پس از صرف افطار نیم ساعت تا یک ساعت فاصله انداخته و سپس شام صرف شود.

این کارشناس تغذیه توصیه کرد: افراد از صرف شام پرچرب و پرحجم خودداری کرده و و عده شام را سبک صرف کنند.

حیدری وعده سحر را مهم‌ترین وعده غذایی در ماه مبارک رمضان دانست و اظهار کرد: در این وعده افراد باید از مصرف غذاهای چرب، شیرین و کنسروی و نیز سوسیس و کالباس و نوشابه‌های گازدار اجتناب کنند.

وی افزود: در این وعده ترجیحا باید مواد کربوهیدارتی مانند برنج و نان و نیز انواع سبزیجات و میوه ها مصرف شود.

حیدری، ماست و خیار و انواع خورش را گزینه‌های مناسبی برای وعده سحر عنوان کرد.

این کارشناس تغذیه بر مصرف هشت لیوان آب در ساعت بین افطار تا سحر تاکید کرد و افزود: با توجه به طولانی بودن مدت روزه و گرمی هوا افراد باید دقت داشته باشند که حتما هشت لیوان آب را میان وعده افطار تا سحر مصرف کنند.

حیدری با بیان اینکه نوجوانان و جوانان انرژی بیشتری نیاز دارند، گفت: این افراد می‌توانند از آجیل بدون نمک در وعده سحری خود برای دریافت انرژی بیشتر استفاده کنند.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.