به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، قاسم سلیمانی ظهر سه شنبه در جلسه کارگروه خدمات سفر گفت:مناطق گردشگری چهارمحال و بختیاری در فصل تابستان پذیرای مسافران زیادی است بنابراین باید تدابیر لازم و کافی برای تأمین زیرساختها در این مناطق اندیشیده شود.
سلیمانی افزود:برای جلوگیری از روزه خواری علنی، رستوران ها می توانند با حفظ استتار رستوران در ماه مبارک رمضان به مردم خدمات ارائه دهند.
وی تصریح کرد: رستورانهای استان در ماه رمضان به چهار دسته تقسیم شوند و هر دسته به مدت یک هفته به مسافران ارائه خدمات کنند.
استاندار با اشاره به ورود مسافرین به استان در روزهای آینده تاکید کرد: پارکینگهای مناطق گردشگری اعم از خصوصی و دولتی باید طبق تعرفه سازمان میراث فرهنگی ورودی دریافت کنند.
وی با اشاره به اسکان مسافران در تعطیلات روزهای آینده گفت:امنیت باغاتی که برای اسکان مسافران در نظر گرفته می شود باید تأمین شود.
سلیمانی افزود:کمیتههای فعال در ایام نوروز اعم از کمیته نظارت بر قیمتها و کمیته اسکان مسافران در این ایام نیز همانند ایام نوروز فعالیت کنند.
وی تاکید کرد: سازمان بازرسی استان باید در راستای گره گشایی و کمک به ارائه خدمات هرچه بهتر به مسافران گام بردارد.
سلیمانی گفت: هلال احمر باید برای اسکان مسافران کمپینهای سیار در مناطق گردشگری شهرستانها نصب کند.
استاندار در ادامه عملکرد سیستم روشنایی برخی بوستانها در سطح استان را ضعیف دانست و گفت: شهرداران موظف به بازسازی و مرمت سیستم روشنایی پارکها هستند.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در ادامه گفت: اجرای موسیقی محلی، تهیه و چاپ اقلام تبلیغاتی، پخت غذاهای محلی با همکاری شهرداریها و دهیاریها،برگزار نمایشگاههای فصلی در شهرستانها و برگزاری نمایشگاه صنایع دستی از جمله برنامههای سازمان میراث فرهنگی در ایام تابستان است.
بهمن عسگری سوادجانی افزود: تعداد مراکز خدمات رسانی و راهنمایی مسافران طی سال گذشته از ۲۵ دفتر به ۴۲ دفتر افزایش یافته است.
وی تاکید کرد: رفع مشکلات ترافیک در محور کوهرنگ ـ شیخعلیخان و غاریخی امری ضروری است.
عسگری سوادجانی تصریح کرد: در سال ۹۲ تعداد هتلهای استان ۱۰ هتل بوده اما در حال حاضر تعداد هتلهای استان به ۱۵ هتل و تعداد تختها در مراکز اقامتی از ۸۵۰ تخت به دو هزار و ۴۰۰ تخت افزایش یافته است.
مدیر کل میراث فرهنگی استان از وجود ۱۰۵ خانه مسافر روستایی در استان خبر داد و افزود: خانههای مسافر روستایی از ۶۶ خانه به ۱۰۵ خانه در سال گذشته تا کنون افزایش یافته است.
عسگری افزود:از سال گذشته تاکنون ۱۲ سوریس بهداشتی تکمیل و ۲۱ سرویس بهداشتی نیمه تکمیل هستند اما برای ارائه خدمات بهتر به مسافران سرویسهای بهداشتی سیار نیز در اماکن گردشگری مستقر میشود.
نظر شما