تحولات منطقه

رشتخوار -دهیارکریم آبادرشتخوار گفت: مطالعات گردشگری روستای کریم آباد رشتخوار در حوزه کلوت گردی وحتی کویرگردی کلید خورد.

مطالعات کلوت گردی و کویرگردی روستای کریم آباد کلید خورد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حسن غلامی در گفت و گو با خبرنگار قدس آنلاین اظهار داشت: با مساعدت  مدیر کل میراث فرهنگی و دفتر روستایی استانداری خراسان رضوی  به کریم آباد رشتخوار ضمن این که  اولین اقامتگاه بومی گردی در کریم آباد رشتخوار راه اندازی می شود کار مطالعاتی کلوت گردی و کویرگردی این روستا تاریخی برای اولین بار در شهرستان آغاز شد.

وی با ذکر این که راه اندازی اقامتگاههای بوم گردی، یکی از طرح های میراث فرهنگی برای توسعه گردشگری در روستاها و مناطق دارای چشم اندازها و جاذبه های طبیعی و تاریخی است اظهار داشت :روستای تاریخی کریم آباد دارای یک قلعه تاریخی است که در فهرست آثار ملی کشور نیز ثبت شده و هر ساله محل رجوع گردشگران داخلی و سطح کشور خصوصا در فصل بهار و تابستان است.

غلامی با ذکر این که  هدف از توسعه بوم گردی و طبیعت گردی و ایجاد شغل ودرآمد برای اهالی بومی و محلی است اظهار داشت: اقامتگاه‌های بوم‌گردی با هدف توسعه گردشگری روستایی و اماکن اقامتی بومی و محلی، توسعه صنایع‌دستی روستایی، فروش محصولات کشاورزی، همچنین معرفی فرهنگ غذایی، جاذبه‌های ناملموس و معنوی روستایی چندی است در دستور کار سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری قرارگرفته است.

وی گفت: مجموعه قلعه تاریخی کریم آباد  یکی از مناطق دیدنی روستا است  که درحوزه بومگردی وگردشگری می تواند اشتغال ایجاد کند.
وی  با ذکر این که خشکسالی ها، رویکرد اشتغال را در روستاهای شهرستان  رشتخوارتغییر داده، افزود. با امضا دوتفاهم نامه با صندوق کارآفرینی امید وکمیته امداد امام خمینی ره  و اخذ وام اشتغالزایی، برای روستای بدون بیکار گام بزرگی در حال انجام است.
دهیارکریم آباد گفت: اقتصاد این روستا بر پایه دامداری و کشاورزی استوار بوده اما خشکسالی‌های پی در پی در منطقه، رویکرد اشتغال در کریم آبادرا تا حدودی دستخوش تغییرات قرار داده است.
غلامی وی با بیان اینکه در تلاش هستیم با ایجاد و گسترش صنایع به این روستاکمک کنیم، اظهار کرد: ایجاد ناحیه صنعتی گلخانه کشت الووراو استقرار صنایع در روستا  کمک زیادی به اشتغال پایدار برای مردم منطقه و بویژه جوانان روستاخواهد کرد.
وی ادامه داد: ایجاد واحدهای. کشت گل محمدی واحداث مزرعه الگویی کشت زعفران مکانیزه وایجاد استخر ذخیره آب جهت توسعه کشت زعفران به اشتغال بیشتر جوانان این روستا تاکنون کمک زیادی کرده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha