تحولات لبنان و فلسطین

بانک جهانی ۵۰۰ میلیون دلار به افغانستان کمک مالی می‌کند که برای حمایت از پناه‌جویان افغانی برگردانده شده از پاکستان و ایران،برق‌رسانی،ساخت سیلوها، تقویت برق در منطقه هرات و بهبود خدمات در ۵ شهر افغانستان مصرف خواهد شد.

بانک جهانی ۵۰۰ میلیون دلار به افغانستان کمک مالی می‌کند/پناهجویان برگشتی از ایران زیر چتر حمایتی

   به گزارش «قدس آنلاین» به نقل از رویترز، بانک جهانی روز گذشته برای حمایت مالی به ارزش ۵۰۰۰ میلیون دلار از پروژه‌های مهم در افغانستان تصویب کرد، این اقدام با هدف افزایش توسعه اقتصادی و کمک به توسعه خدمات در ۵ شهر مهم این کشور و نیز حمایت از پناه‌جویان افغانی که از پاکستان و ایران برگردانده می‌شوند صورت می‌گیرد.  

بانک جهانی اعلام کرده است که این کمک مالی ۵۲۰ میلیون دلاری در شرایط مبهم اقتصادی این کشور انجام می‌شود و برای این کشور بسیار حیاتی است.  

براساس گزارش رویترز، مشکلات سیاسی طی سال های گذشته شرایط اقتصادی این کشور را به شدت بحرانی کرده و فشارهای مالی را بر آنها تحمیل کرده است.  

بانک جهانی در بیانیه‌ای اعلام کرده است این بسته مالی به پناهندگان افغانی کمک خواهد کرد، فرصت بسیار مناسبی را برای توسعه بخش خصوصی و به ویژه قشر فقیر این کشور فراهم می‌کند و نیز توسعه را در ۵ شهر مهم این کشور ایجاد خواهد کرد.  

این حمایت مالی برای برق‌رسانی مناطق دورافتاده مؤثر خواهد بود و برای امنیت غذایی و نیز ساخت و ساز جاده‌ها استفاده خواهد شد.  

در ماه می بانک جهانی گزارش داد رشد اقتصادی در این کشور احتمالاً در سال جاری به بیشترین میزان خواهد رسید، اما همچنان برای ایجاد شغل کافی نخواهد بود.  

بیشترین بخش این کمک مالی شامل ۲۰۵.۴ میلیون دلار برای تقویت جوامع پناهنده که از پاکستان عودت داده می‌شوند استفاده خواهد شد.  

حدود ۸۰۰ هزار افغان از کشورهای پاکستان و ایران برگردانده شدند و بیشتر آنها در شرایط بسیار بد درآمدی زندگی می‌کنند.  

به علاوه ۱۰۰ میلیون دلار برای ایجاد اصلاحات در توسعه مشاغل برای قشر فقیر این کشور استفاده می‌شود. ۲۰ میلیون دلار برای بهبود خدمات در ۵ شهر مهم این کشور استفاده خواهد شد همچنین ۲۹.۴ میلیون دلار برای احداث سیلوهای گندم و نیز افزایش ذخایر غلات به کار گرفته می‌شود و نیز ۶۰ میلیون دلار برای تقویت برق در غرب ایالت هرات مصرف خواهد شد.  

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.