به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، هاشم ولی پور مطلق پیش از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: در حال حاضر ۱۷ واحد پرورش شتر مرغ در خراسان جنوبی فعالیت می کنند.
وی یادآور شد: از این تعداد ۱۲ واحد شترمرغ پروری به ظرفیت ۳ هزار و ۲۳۰ قطعه، یک واحد مولد به ظرفیت ۲۵ قطعه و ۴ واحد شترمرغ توام به ظرفیت کل ۲هزار و ۲۲۵ قطعه است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: در حال حاضر۳۰ درصد گوشت تولیدی استان در داخل استان مصرف می شود.
ولی پور مطلق تصریح کرد: همچنین ۷۰ درصد به خارج استان و بیشتر به استانهای همجوار صادر می شود.
وی از تولید ۳ هزار و ۳۴۰ قطعه شترمرغ به وزن ۱۱۷ تن از ابتدای امسال در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: این میزان در مدت مشابه سال گذشته ۱۰۵ تن بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: ارزش ریالی این تولیدات ۳۸ میلیارد ریال است.
ولی پور مطلق یادآور شد: این تولیدات در ۱۶ واحد پرورش گوشت شتر مرغ استان تولید شده است.
وی به خواص گوشت شتر مرغ اشاره کرد و افزود: این گوشت به دلیل دارا بودن اسید چرب و غیراشباع امگا ۳ تاثیر مفیدی در جلوگیری از لخته شدن خون و افسردگی دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: گوشت شتر مرغ مزاجی گرم و خشک دارد و مصلح آن سرکه است.
ولی پور مطلق بیان کرد: فاکتور مهم دیگری که در این گوشت پیدا می شود، ویتامین E است که یکی از موثرترین آنتی اکسیدان های طبیعی است.
نظر شما