به گزارش قدس انلاین شهردار گناباد در جلسه کمیسیون معماری و شهرسازی گناباد که صبح شنبه در محل سالن کنفرانس شهرداری این شهر برگزار شد گفت: یکی از مشکلاتی که در حوزه مرمت بافت تاریخی با آن مواجه هستیم طولانی شدن روند پاسخگویی کارشناسان میراث فرهنگی می باشد.
علی تقوی عنوان کرد: در اوضاع نابسامان ساخت و ساز برخی از پرونده های ساخت و ساز حدود ۳ سال است که منتظر جواب استعلام میراث فرهنگی مانده است.
شهردار گناباد تاکید کرد: باید فضایی ایجاد کرد تا سرمایه گذاران و مردم بتوانند وارد حوزه گردشگری شوند.
تقوی گفت: در مواردی مردم به علت عدم پاسخ استعلام میراث فرهنگی مجبور به ساخت و ساز های غیر مجاز می شوند.
رئیس اداره میراث فرهنگی گناباد هم با انتقاد از عدم اطلاع رسانی جلسات کمیسیون معماری و شهرسازی گفت: حضور مسئولین میراث فرهنگی در جلسات معماری و شهرسازی جهت اظهار نظر در خصوص بافت شهری ضروری است اما تاکنون از مسئولین این اداره جهت شرکت در جلسات معماری و شهرسازی گناباد دعوت به عمل نیامده است.
علیرضا شناسایی ادامه داد: نباید تمام بناهای قدیمی را جز بافت فرسوده دانست چرا که بخشی از بافتی که امروزه به عنوان بافت فرسوده شناخته می شود جز بافت های تاریخی و با ارزش شهر گناباد است که تعدادی از آنها ثبت ملی می باشند.
شناسایی تاکید کرد: در راستای توسعه گردشگری گناباد نیاز است توجه بیشتری به بافت های تاریخی شهر گناباد و احیای آن شود.
وی افزود: محله سرتراز گناباد در گذشته از بافت تاریخی با ارزش برخوردار بود که اکنون با تخریب ها و نوسازی های انجام شده اثر کمی از آن بجا مانده است.
نظر شما