به گزارش قدس آنلاین، فرید براتی سده اظهار داشت: بحث مهارتها باید در جامعه گسترش پیدا کند به صورتی که همه مردم باید به موضوع مهارتها و اهمیت آن پی ببرند.
وی تصریح کرد: مردم هزینه زیادی برای آموزش فرزندان خود انجام میدهند اما به موضوع مهارتها توجه کمتری میکنند.
رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی کشور ادامه داد: اگر همه نهادها وارد عمل شوند و مردم در این زمینه توجهی کافی داشته باشند که مهارت ها برای یک زندگی سالم اهمیت دارد.
براتی با بیان اینکه گاهی تصور میشود که مهارتآموزی در برخی از موضوعات تنها به بهزیستی بازمیگردد، افزود: سازمان بهزیستی همواره در تلاش است که برای اقشار مختلف مردم جامعه برای مهارتها در محیط آموزشی، کاری و در محیط های محلی و جامعهای تلاش کند.
وی با بیان اینکه زنان سرپرست خانواده، معلولان و کودکان تحت پوشش بهزیستی نیاز به مهارت دارند و باید به آن توجه کنیم ، تاکید کرد: طرح شیوع شناسی اعتیاد در سازمان بهزیستی از ۲ سال گذشته با همکاری موادمخدر دنبال کردیم و نتایج آن اعلام شده است.
رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی کشور تاکید کرد: نتایج طرح شیوع شناسی اعتیاد بیانگر آن است که در کشور ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر مصرف کنندگان موادمخدر و افرادی که در طول عمر تجربه مصرف مواد مخدر را دارند، وجود دارد.
۷۵ درصد کودکان کشور مورد تست غربالگری پیری و تنبلی چشم قرار گرفتند
براتی با بیان اینکه میزان مصرف کنندگان مواد مخذر ۲ میلیون و۸۰۸ هزار نفر اعلام شد، افزود: در سازمان بهزیستی پیشگیری از معلولیتها را نیز دنبال میکنیم در سالهای گذشه ۷۵ درصد کودکان کشور را مورد تست غربالگری پیری چشم و تنبلی چشم قرار دهیم.
وی با بیان اینکه پیشگری از از اختلالات شنوایی از دیگر اقدمات غربالگری سازمان بهزیستی است، افزود: ۲۳ درصد جامعه نیاز به یک مداخله روانشناختی دارند و در این مسیر نیز سازمان بهزیستی پرتلاش بوده است.
رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی کشور با بیان اینکه یک هزار و ۸۰۰ مرکز مشاوره در کشور دارد، افزود: کاهش طلاق را در برنامه ششم با همکاری این مراکز دنبال میکنیم و ۱۰۰ هزار مداخله در کیسها متقاضی طلاق در سال گذشته در این راستا انجام شد.
نظر شما