به گزارش قدس آنلاین، حسین صبوری در دومین نشست شورای اداری استان تهران افزود: تهران ۳۲ هزار کیلومتر شبکه برق دارد که چهار درصد شبکه کشور و ۷۰ درصد آن کابلی و زمینی است. تهران بزرگ ۱۸ هزار پست برق دارد که سه درصد کشور است.
وی از مصرف ۲۰ میلیارد کیلووات ساعت برق در تهران در سال گذشته خبر داد و افزود: این میزان ۱۰ درصد مصرف کشور را تشکیل می دهد.میزان تلفات برق در شبکه دو دهم درصد در مقایسه با سال گذشته کاهش یافته است. ۷۶ درصد مشترکان برق خانگی هستند که ۴۰ درصد برق را مصرف می کنند . شرکت های عمومی و دستگاه های دولتی ۸/۸ دهم درصد از مشترکان را تشکیل می دهند که ۲۵ درصد برق تهران را مصرف می کنند سایر مصارف شامل تجاری و صنعتی و کشاورزی نیز ۱۵ درصد مشترکان را تشکیل می دهند که ۲۴ درصد برق تهران را مصرف می کنند.
مدیر کل شرکت توزیع برق تهران بزرگ بیشترین مصرف برق سال ۹۶ در تهران ۲۰ تیر با ۴ هزار و ۵۳۳ مگاوات ثبت شد . این در حالی است که به صورت میانگین سالانه ۳/۵ درصد مصرف پیک برق در کشور افزایش می یابد. به صورت میانگین سالانه ۶ درصد مصرف برق افزایش می یابد اما امسال به سبب شرایط خاص دمایی در چهار ماه نخست ۵/۲ دهم درصد رشد مصرف برق در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته داشتیم. بیشترین میزان رشد مصرف در بخش اداری با ۹ درصد است.
این مقام مسوول گفت: ۵۰ درصد برق در بخش اداری برای سیستم های گرمایشی و سرمایشی مصرف و ۲۰ درصد روشنایی و ۳۰ درصد صرف تجهیزات اداری می شود.بر اساس افزایش هر یک درجه دما از ۳۶ درجه سانتی گراد به بالا مصرف برق در بخش دولتی ۱۰۰ مگاوات افزایش می یابد در صورتی که بر اساس مصوبه دولت دستگاه های دولتی در زمان پیک مصرف باید ۹ درصد صرفه جویی داشته باشند که ۹۰ مگاوات خواهد بود. دستگاه های اداری باید ۲۰ درصد مصرف خود را از انرژی های نو مانند انرژی خورشیدی استفاده کنند.
صبوری افزود: میانگین مصرف انرژی های نو از جمله انرژی خورشیدی در کشور ۴ درصد است که این رقم در تهران ۹ درصد است. ۶۳۲ مرکز ضروری و حیاتی در تهران وجود دارد که باید به تجهیزات برق اضطراری مجهز باشند. در سال ۹۵ موفق به مدیریت مصرف و کاهش ۳۶۶ مگاوات برق در کشور بودیم. هزار و ۷۲ میلیارد تومان برای نوسازی شبکه برق سرمایه گذاری شده است. این در حالی است که تهران ۴ و نیم میلیون مشترک دارد.
نظر شما