تحولات منطقه

بجنورد- مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی خراسان شمالی گفت: صنایع کوچک استان نیازمند کلینیک های سیار برای عارضه یابی و ارائه مشاوره و راهکارهای مناسب رفع موانع تولید است.

صنایع کوچک خراسان شمالی نیازمند کلینیک های سیار است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی خراسان شمالی، سیاوش وحدت در جلسه توسعه فناوری و ارتقاء رقابت پذیری صنایع با حضور نمایندگان دانشگاههای و صنایع کوچک مستقر در شهرک ها و نواحی استان گفت:  تجربه موفق استان اصفهان در ایجاد کلینیک های سیار برای عارضه یابی و ارائه مشاوره به صنایع کوچک می تواند در این استان نیز پیاده شود.

وی به ارتباط بین دانشگاه و صنعت اشاره کرد و ادامه داد: شرکت شهرک های صنعتی خراسان شمالی در سالهای اخیر استفاده بسیار زیاد با بازخوردهای عملی در ارتباط با دانشگاههای استان داشته است.

وی خاطر نشان ساخت: استفاده از توان علمی و پژوهشی دانشگهای استان به توانمند سازی و رقابت پذیری صنایع بسیار کمک می کند.

وحدت افزود: بازاریابی بزرگترین چالش صنایع استان است و باید به این مسئله توجه ویژه ای شود.

وی به تفاهم نامه سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با شرکت مشاوره سوئیسی در زمینه بازاریابی اشاره کرد و تاکید کرد: استفاده از توانمهندیهای مشاورین توانمند و متخصص در امر بازرایابی در زمان مناسب میتواند بسیاری از مشکلات واحدهای صنعتی کوچک و متوسط را حل کند.

مدیر توسعه فناوری و پژوهشهای دانشگاه آزاد بجنورد نیز در این جلسه گفت: دانشگاه آزاد بجنورد با تجربه و سابقه کاری سالهای متمادی در استان پتانسیل خوبی برای استفاده صنایع کوچک و متوسط از ظرفتهای علمی و پژوهشی است.

مزدک تیمورتاشلو افزود: امکانات آزمایشگاهی، فضاهای آموزشی، هیات علمی و دانشجویان مقاطع بالای تحصیلی پتانسیلهای موجود دانشگاه آزاد برای توانمند سازی صنعت استان است.

وی به ارتباط صنعت و دانشگاه اشاره کرد و ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد میتواند از امکانات مدرن و فناوریهای روز خود برای توسعه صنایع کوچک استان استفاده کند.

عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور بجنورد گفت: صنعت استان دچار مشکلات ریشه دار است و باید راهکارهای حل این مشکل به صورت عملی پیدا شود.

مجتبی برزگر افزود: باید به سمت تولید سالم در کشاورزی و تولید برپایه برندینگ در صنعت برویم.

مدیر کلینیک کسب و کار خراسان شمالی گفت: عارضه یابی در صنعت باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد و سرمایه گذاران صنعتی باید از مدیریان متخصص در صنایع خود استفاده کنند.

مدیرکل امور اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد نیز در این جلسه گفت: اگر فناوری را تنها برای فناوری بخواهیم کافی نیست.

مهرزاد کاری افزود: برای استفاده از فناوری در تولید ابتدا باید نیازها و سلایق مشتری شناسایی شود و بعد به وسیله فناوری تولید بر مبنای نیاز مشتری حرکت کرد.

 مدیر عامل توسعه کنسرسیوم صادراتی خراسان شمالی در ادامه جلسه گفت: صنعت فرش فاصله زیادی با فناوری دارد.

حامد چمن رخ افزود : فرش دستباف در تمامی مراحل تولید از مواد اولیه، ابزارها، طراحی و ... نیازمند استفاده از فناوری است.

وی تاکید کرد: استفاده از فناوری در صنعت فرش می تواند علاوه بر تکمیل محصولات از ابتدا تا انتهای فرایند تولید فرش، به سرعت و کیفیت تولید هم کمک کند و موجب رقابت پذیری این هنر صنعت گردد.

در انتهای جلسه نمایندگان واحدهای صنعتی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی استان نیازها و خواسته های خود را در ارتباط با صنعت و دانشگاه و استفاده از فناوریهای نو بیان داشتند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.