به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی شرکت برق منطقه ای خراسان، معاون برنامه ریزی و تحقیقات این شرکت طی گفتگویی اظهار داشت: مصرف روزانه برق در استان های خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی سه هزار و ۴۰۰ مگاوات در ساعات اوج مصرف است که در روزهای گرم این میزان مصرف افزایش می یابد.
وی اظهار کرد: ۳۰ درصد از بار مصرفی مشترکان برق در این استان ها مربوط به مشترکین خانگی است.
مهندس محمودی گفت: روزانه ۱۳ میلیون و ۳۰۰ هزار کیلو وات ساعت برق در خراسان رضوی و ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار کیلو وات ساعت در ۲ استان خراسان جنوبی و خراسان شمالی مصرف می شود.
معاون برنامه ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه ای خراسان افزود: مدیریت مصرف بهینه برق به معنای مصرف به اندازه نیاز و در زمان مناسب است، از سوی دیگر با افزایش گرمای هوا مصرف برق به شدت افزایش می یابد که با مدیریت مصرف برق می توان کمک قابل توجهی به صنعت برق کرد.
وی اظهار کرد: استفاده از کولرهای گازی در خانه ها و ادارات گسترش یافته در حالی که هر کولر گازی پنج برابر کولر آبی برق مصرف می کند لذا برای مدیریت مصرف برق این است که درجه کولرگازی را روی ۲۵ تنظیم کنید تا علاوه بر کمک به کاهش آلایندگی محیط زیست هزینه برق مصرفی را به میزان قابل ملاحظه کاهش دهید.
وی گفت: از راهکارهای دیگر مدیریت مصرف برق این است که در صورت امکان از دور آهسته کولرهای آبی استفاده کنید تا برق کمتری مصرف شود یا با نصب سایه بان بر روی کولرهای آبی از اتلاف انرژی جلوگیری کنید.
مهندس محمودی افزود: ساعات اوج مصرف برق در روز از ساعت ۱۲ تا ۱۶ است که در این ساعات از لوازم پرمصرف برقی مانند لباسشویی، اتو، جاروبرقی نباید استفاده کرد.
معاون برنامه ریزی و تحقیقات شرکت اظهار کرد: لوازم برقی در حالت آماده به کار، برق مصرف می کنند لذا با جدا کردن آنها از پریز، می توان ۱۰ درصد برق مصرفی را کاهش داد.
وی گفت: با استفاده از لامپ های ال. ای. دی و کم مصرف در هزینه برق مصرفی صرفه جویی کنیم.
مهندس محمودی خاطرنشان کرد: خاموش کردن لامپ های اضافی، ساده ترین راه صرفه جویی در مصرف برق است و می توان با خاموش کردن تنها یک لامپ به اندازه کاشت ۲ درخت به پاکی هوا کمک کرد.
نظر شما