تحولات منطقه

اهواز- فرماندار شادگان با بیان این‌که از سال ۹۰ تا ۹۵ حدود ۲۰ هزار نفر از جمعیت شادگان، کاهش پیدا کرده است، گفت: مشکلاتی که در سال‌های اخیر در بحث تالاب شادگان و وضعیت کشاورزی شهرستان به وجود آمد باعث شد تا نرخ بیکاری در شادگان افزایش پیدا کند و بسیاری از مردم این شهرستان مهاجرت کنند.

شادگانی‌ها در پی مشکلات کم آبی و بیکاری‌ مهاجرت کردند
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، احمد جعفری نسب اظهار کرد: سیستم فاضلاب شهرستان شادگان یک سیستم بسیار قدیمی است که بعد از شهرهای آبادان و اهواز اجرایی شده و سال‌های بسیار زیادی است که از آن استفاده می‌شود و اکنون بسیار فرسوده شده است.

وی افزود: در برخی از نقاط شهرستان شادگان به علت فرسودگی شبکه فاضلاب، شاهد مشکلاتی هستیم زیرا در این سال‌ها هیچ ترمیمی بر روی شبکه‌های فاضلاب شهرستان صورت نگرفته است. با توجه به وضعیت شادگان و قدمت شبکه‌های فاضلاب آن، شاهد مشکلاتی در این زمینه هستیم اما مشکلات فاضلاب شادگان حاد نیست.

فرماندار شادگان تصریح کرد: معمولا در فصل زمستان و در زمان‌هایی که بارندگی در شهرستان اتفاق می‌افتد، شاهد بروز مشکلاتی در زمینه فاضلاب هستیم که این مساله در بسیاری از شهرهای استان نیز اتفاق می‌افتد زیرا وقتی بارندگی بیش از حد طبیعی و پیش بینی شده باشد، سیستم فاضلاب دچار مشکل می‌شود.

شادگان کانال دفع آب‌های سطحی ندارد

جعفری نسب ادامه داد: علت این‌که در زمستان‌ها شاهد بروز مشکلاتی در بحث گرفتگی شبکه‌های فاضلاب هستیم، آن است که شهرستان شادگان کانال‌های دفع آب سطحی ندارد. اگر این شهرستان کانال‌های دفع آب سطحی داشت شاید در زمان بارندگی مشکلی برای فاضلاب‌های شهرستان نیز به وجود نمی‌آمد و مردم نیز با مشکلات کمتری در این زمینه مواجه بودند. مشکل اصلی نبود کانال‌های دفع آب سطحی است که باید برای حل این مشکل اعتباراتی در نظر گرفته شود.

وی با بیان این‌که یکی از مسایل مهم در شهرستان شادگان بحث آب شرب و آب موردنیاز برای کشاورزی است، اظهار کرد: در حال پیگیری هستیم تا در بحث آب شرب، چه در شهر و چه در روستاهای اطراف شادگان هیچ مشکلی نداشته باشیم.

نرخ بیکاری در شادگان حدود ۴۰درصد است

فرماندار شادگان با اشاره به این‌که نرخ بیکاری در شادگان حدود ۴۰ درصد است، عنوان کرد: زمانی که وضعیت کشاورزی در شادگان خوب بود و آب موردنیاز کشاورزان تامین می‌شد، شاهد آن بودیم که انواع کشت‌ها در فصل‌های مختلف در شهرستان توسط کشاورزان انجام می‌گرفت اما اکنون به دلیل کمبود شدید آب در شادگان بسیاری از کشت‌ها انجام نمی‌شود و این مساله یکی از دلایل افزایش نرخ بیکاری در شادگان است.

جعفری نسب با بیان این‌که در یحث کشاورزی به علت نبود آب شاهد افزایش نرخ بیکاری در شادگان هستیم، اظهار کرد: حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد مردم شادگان در بحث کشاورزی و دامپروری مشغول به کار هستند اما اکنون به علت کم‌آبی در شادگان و نبود آب موردنیاز برای کشاورزی در فصل‌های مختلف، کشاورزان نمی‌توانند در هر فصلی اقدام به کشت کنند و این مساله تاثیر بسیاری در بحث اشتغال شهرستان دارد.

نبود آب، بیکاری را در شادگان افزایش داده است

وی گفت: نبود آب به خصوص در فصل تابستان باعث می‌شود تا کشت‌های تابستانه در شهرستان انجام نشود و به نوعی نیروهای کار در فصل تابستان بیکار هستند. در این زمینه حتی در فصل زمستان نیز در برخی از نقاط کشت‌هایی که باید انجام بگیرد به دلیل بحث کمبود آب انجام نمی‌شود.

فرماندار شادگان بیان کرد: در ۱۰ سال گذشته، به دلیل وجود آب مناسب در شهرستان و وضعیت مناسب تالاب شادگان حدود ۲۰ هزار نفر مشغول به کار بودند اما اکنون این جمعیت به حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر رسیده و وضعیت اصلا وضعیت خوبی برای شادگان نیست. مشکلاتی که در سال‌های اخیر در بحث تالاب شادگان و وضعیت کشاورزی شهرستان به وجود آمد باعث شد تا نرخ بیکاری شادگان افزایش پیدا کند و بسیاری از مردم از این شهرستان مهاجرت کنند.

جعفری نسب با بیان این‌که بحث بیکاری در شادگان نرخ بیکاری را افزایش داده و مشکلات فراوانی را برای مردم به وجود آورده است، گفت: در مقایسه آمار سال ۹۰ تا سال ۹۵ حدود ۲۰ هزار نفر از جمعیت شهرستان شادگان کاهش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: این وضعیت به دلیل نبود امکانات مناسب در شهرستان، وضعیت نامناسب آب و هوا، نبود شغل و کمبود آب موردنیاز جهت کشاورزی در شادگان به وجود آمده است که باید برای آن چاره‌اندیشی شود زیرا این مساله یک واقعیت است که به دلیل مشکلات موجود در شادگان به وجود آمده است.

منبع: ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.