به گزارش قدس آنلاین، هند واردات نفت خام از ایران را این ماه ۱۶ درصد کاهش داد که این رقم نسبت به سال گذشته کاهش ۲۰ درصدی داشته است.
هند تصمیم گرفته است میزان واردات نفت خام از ایران را تا ۲۵ درصد کاهش دهد. دلیل کاهش واردات نفت خام هند از ایران بر اساس آنچه که پیش از این وزیر نفت این کشور اعلام کرد، اقدام تلافیجویانه در برابر ایران است.
مسئولان هند میگویند به دلیل اینکه ایران توسعه میدان گازی فرزاد ب را به ما واگذار نمیکند، واردات نفت از ایران را کاهش میدهیم.
بر اساس گزارش رویترز در حال حاضر هندیها متمایل به عراق و روسیه شدهاند، یعنی به همان اندازه که واردات نفت از ایران را کاهش دادهاند به همان میزان از عراق و روسیه نفت ترش بیشتری وارد کردهاند.
رویترز بر اساس آمارهای کشتیرانی مینویسد میزان واردات نفت خام هند از عراق در ماه جولای نسبت به ماه گذشته ۳۱.۵ درصد افزایش یافت. میزان واردات هند از عراق ۴ ماه متوالی است که افزایشی بوده و خریدش از ایران و ونزوئلا کاهش یافته است.
هند در ماه جولای ۹۵۴ هزار و ۴۰۰ بشکه در روز از عراق نفت خریداری کرده در حالی که این رقم در ماه گذشته ۷۲۵ هزار و ۸۰۰ بشکه بود.
براساس آمار ردیابی کشتیها که توسط مؤسسه تحقیقاتی و پیشبینی تامسون رویترز گردآوری شده است میزان واردات ماه جولای هند از عراق ۵۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
علیرغم افزایش واردات هند از عراق میزان واردات این کشور از ونزوئلا ۳۱.۱ درصد کاهش یافته است.
بر اساس این گزارش هند به دنبال متنوع کردن خریدهایش است تا طرح کاهش ۲۵ درصدی خرید نفت از ایران را تا ۳۱ مارس ۲۰۱۸ عملی کند. این اقدام در واکنش به عدم واگذاری توسعه میدان گازی فرزاد ب به آنها از سوی ایران انجام میشود.
میزان واردات هند از ایران در ماه جاری ۱۶.۳ درصد کاهش یافت و به رقم ۴۱۴ هزار و ۹۰۰ بشکه در روز رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش ۲۰۷ درصدی داشته است.
هفته گذشته منابع آگاه به رویترز گفتندمینویسد بارگیری نفت خام از سوی ایران به مقصد هند احتمالاً این ماه به ۳۱۰ هزار بشکه خواهد رسید که کمترین رقم از فوریه ۲۰۱۶ محسوب میشود.
به منظور تأمین نیاز داخلی در کنار کاهش خرید نفت از ایران پالایشگاههای هند به بازارهای دیگری روی آوردهاند و نفت ترش بیشتری از عراق و روسیه خریداری میکنند.
میزان واردات هند از روسیه در ماه جولای از سال گذشته تاکنون بیش از سه برابر شده و به رقم ۱۴۸ هزار و ۶۰۰ بشکه رسیده است.
نظر شما