به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری، داود ربیعی اظهار داشت: با توجه به ساماندهی قصابی های شهر های اردل، کاج و دشتک و همچنین روستاهای رستم آباد و آلیکوه و همچنین تعطیلی کشتارگاه سنتی دام شهر اردل و هدایت قصابان این شهر و روستاها به کشتارگاه صنعتی جونقان طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی فراوردههای خام دامی با همکاری سایر ادارات مربوطه در شهرستان آغاز شد.
وی تصریح کرد: در این طرح بر عملکرد همه مراکز نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی، قصابی ها، رستورانها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت میشود و دو اکیپ ثابت و سیار در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی مشارکت دارند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردل با بیان اینکه سلامت فرآوردههای خام دامی از سیاستهای امنیت غذایی دامپزشکی است، خاطرنشان کرد: به دلیل حساسیت موضوع و پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو این طرح به صورت ویژه پیگیری و دنبال میشود و با متخلفان برابر مقررات برخورد قانونی لازم بعمل خواهد آمد.
نظر شما