تحولات لبنان و فلسطین

اهواز_ امروز شهروندان به اکثر قصابی های دزفول که سر میزدند با نبود گوشت قرمز مواجه شدند.

علت کمبود گوشت قرمز در قصابی های دزفول مشخص شد

به گزارش قدس آنلاین، محسن ورجاوند در این خصوص اظهار داشت : طبق اعلام به قصابی ها و کشتارگاه ها لاشه باید تا ۲۴ ساعت بعد از ذبح در سردخانه با دمای صفر تا ۴ درجه نگهداری شود و این اقدام از این پس اجباریست.

وی با بیان اینکه این اقدام جهت پیشگیری و جلوگیری از شیوع بسیاری بیماری ها الزامیست افزود: با قرار گرفتن لاشه دام در سردخانه به مدت ۲۴ ساعت اکثر میکروبها در آن از بین می رود .

ورجاوند این اقدام را یک روش میکروب زدایی گوشت بدون استفاده از مواد شیمیایی عنوان کرد و گفت: این اقدام که برای گذراندن به اصطلاح جمود نعشی گوشت قرمز است باعث میشود گوشت به سمت اسیدی تر شدن رفته و میکروبها در این حالت از بین میروند و در نهایت باعث افزایش کیفیت گوشت و ترد شدن آن میشود.

رئیس اداره دامپزشکی دزفول تصریح کرد: از فردا کشتار مجدد طبق دستور العمل جدید انجام و پس از قرار گرفتن گوشت به مدت ۲۴ ساعت در سردخانه به بازار عرصه میشود.

منبع: دزآوان

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.