به گزارش قدس آنلاین، محسن ورجاوند در این خصوص اظهار داشت : طبق اعلام به قصابی ها و کشتارگاه ها لاشه باید تا ۲۴ ساعت بعد از ذبح در سردخانه با دمای صفر تا ۴ درجه نگهداری شود و این اقدام از این پس اجباریست.
وی با بیان اینکه این اقدام جهت پیشگیری و جلوگیری از شیوع بسیاری بیماری ها الزامیست افزود: با قرار گرفتن لاشه دام در سردخانه به مدت ۲۴ ساعت اکثر میکروبها در آن از بین می رود .
ورجاوند این اقدام را یک روش میکروب زدایی گوشت بدون استفاده از مواد شیمیایی عنوان کرد و گفت: این اقدام که برای گذراندن به اصطلاح جمود نعشی گوشت قرمز است باعث میشود گوشت به سمت اسیدی تر شدن رفته و میکروبها در این حالت از بین میروند و در نهایت باعث افزایش کیفیت گوشت و ترد شدن آن میشود.
رئیس اداره دامپزشکی دزفول تصریح کرد: از فردا کشتار مجدد طبق دستور العمل جدید انجام و پس از قرار گرفتن گوشت به مدت ۲۴ ساعت در سردخانه به بازار عرصه میشود.
منبع: دزآوان
نظر شما