به گزارش قدس آنلاین، زهرا سعیدی نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی وزارت کشور، اظهار داشت: مخالفت من با وزیر پیشنهادی کشور براساس برخی تدابیر و بداخلاقی و همچنین سنگاندازی نیست، بلکه بر پایه عهدی است که خود با ملت جهت اصلاح رویه و ساختارها بستهام.
وی با اشاره به اهمیت و جایگاه وزارت کشور در سیاست داخلی، گفت: اهمیت این وزارتخانه بر کسی پوشیده نیست و مجلس بهدلیل جایگاه نظارتی خود باید به سکینه رسیده تا رأی خود را به وزیر بدهد.
نماینده مردم مبارکه در مجلس با توجه به محور اصلی مخالفت خود گفت: در دولت یازدهم آقای روحانی شما را با رویکرد توسعهمحور دعوت به همکاری کرد؛ بهنظر خود شما چهمقدار توانستهاید این اقدام شایسته را انجام دهید؟ همچنین استاندارها و مدیران شما با این ویژگیها انتخاب شدهاند و چهمقدار تا به حال در استانداریها حضور پیدا کرده و از نزدیک واقعیات را مشاهده کردید؟ ما از شما انتظار داشتیم که فقط بهدنبال رضایت همکارانتان نباشید و با واقعیتی بهنام مجلس و نمایندگان که طبق قانون اساسی شأن نماینده با وزیر یکسان است، همکاری کنید.
سعیدی یادآور شد: ما در برنامه بودجه امسال ۳۰ درصد اعتبارات استانی را افزایش دادیم که این افزایش بهدلیل فشار استاندارها نبود، بلکه بهخاطر تعهد خود به خدا و مردم بوده است.
وی گفت: شما در وسط ترازو قرار دارید، پس مجلس و دولت را هموزن هم بدانید و اجازه ندهید مدیران شما مجلس را نادیده بگیرند، بهعنوان مثال آیا اطلاع دارید استاندار شما در طول ۴ سال گذشته یک جلسه ملاقات مردمی هم برگزار نکرده؟ آیا این موضوع با شاخصهای توسعه همخوانی دارد؟
نماینده مبارکه در مجلس راجع به وضعیت انسداد مرزها گفت: انسداد مرزها در مورد ورود اتباع بیگانه به کشور و قاچاق کالاست، در حال حاضر ما چند میلیون بیگانه غیرمجاز داریم که فرصت کار را از کارگرهای ما گرفته و مشکلات عدیده را به وجود آوردهاند.
سعیدی با اشاره به توقع مجلس از معرفی وزیر زن ابراز کرد: با توجه به باقی ماندن وزیر علوم توقع داریم که برای این وزارتخانه وزیر زن معرفی شود. همچنین جا دارد شما بهعنوان وزیر کشور به استانداران تأکید داشته باشید تا در ادارات کل، فرمانداریها و بخشداریها از زنان شایسته استفاده کنند.
وی درباره موضوع موادمخدر تصریح کرد: با توجه به گزارشهایی که به دست بنده رسیده، اقداماتی که انجام شده در ستاد مبارزه با موادمخدر کارآمد نبوده و امیدوارم شما با توجه به بودجهای که اختصاص یافته توضیحات لازم را ارائه دهید. همچنین با توجه به ابلاغ دستورالعمل رهبری در مهرماه ۸۷ در مورد سیاستهای کلی مبارزه با موادمخدر عزم جدی و برنامه مشخصی را در برنامههای شما ندیدیم و نوعی بیتوجهی دیده میشود.
وی در خصوص آمارهای مختلف در مورد معتادان اظهار داشت: در ایران ۱۴ تا ۱۵ میلیون نفر، خانواده درگیر با معتاد وجود دارد و سالانه ۴۰۰ هزار نفر قربانی موادمخدر میشود. همچنین بهنظر کارشناسان میزان شیوع واقعی موادمخدر نیز ۵ میلیون نفر نسبت به جمعیت است و ۲۰ درصد جرائم خرد، ۵۰ درصد طلاقها، ۶۵ درصد همسرآزاریها، ۳۵ درصد سرقتها و ۲۵ درصد قتلها مربوط به معتادان است و گردش مالی ۳ میلیارد دلاری موادمخدر میتواند بسیاری از عرصههای اقتصادی را تحتالشعاع قرار دهد.
نماینده مردم مبارکه در مجلس افزود: یک سؤال از آقای رحمانیفضلی دارم که آیا حضور غیرقانونی شما در دو پست یعنی دبیرکلی ستاد مبارزه با موادمخدر و وزیر کشور تقویتکننده این مشکلات نیست و خواستارم توضیحات صریح و شفاف خود را در محضر نمایندگان اعلام کنید. همکاری شما با NGO قابل قبول نبوده و در بحث مبارزه با موادمخدر مردم را درگیر نکردهاید. برای مهار و جلوگیری از چالشهایی مانند طلاق، مهاجرت و حاشیهنشینی و باندهای موادمخدر، امنیت همایشها و برنامههای فرهنگی به خود چه نمرهای میدهید؟
نظر شما