به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالی، نسرین علیزاده اظهارکرد: عرضه مواد غذایی همانند پفک، اسنک، نوشابه های گازدار و ماءالشعیر، آدامس، شکلات، پاستیل، سویس و کالباس ، سالاد الویه، انواع لواشک و آلوچه در بوفه مدارس ممنوع است.
وی عنوان کرد: مواد غذایی عرضه شده در بوفه مدارس باید دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت ، علامت استاندارد ، نام و نشان کارخانه ، تاریخ تولید و انقضای معتبر ، ترکیبات تشکیل دهنده ، ارزش غذایی و دارای پوشش سالم و تمیز باشد و به تایید کارشناسان تغذیه معاونت بهداشتی رسیده باشند.
وی تاکید کرد : دانش آموزان بهتر است میان وعده هایی نظیر میوه ، شیر ، لقمه سالم مثل نان و پنیر و گردو ، نان و تخم مرغ ، نان و پنیر و خیار و گوجه فرنگی ، نان و کره و عسل را از خانه همراه خود بیاورند.
نظر شما