به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، دکتر سید عباس موسوی صبح شنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی در پاسخ به سوال قدس آنلاین اظهار کرد: سازمان نظام پزشکی متولی زباله های عفونی مراکز خصوصی است و ما تنها نظارت در این بخش را برعهده داریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در رابطه با سوال قدس آنلاین در رابطه با مرگ مادران باردار یادآور شد: طی سال گذشته و امسال، ۷ مورد مرگ مادران باردار در مازندران اتفاق افتاد که ۳ مورد آن مربوط به امسال است.
موسوی با اشاره به اینکه این تعداد مرگ بیشتر از استاندارد نیست، خاطرنشان کرد: برخی از مرگ مادران باردار ناشی از بیماری های صعب العلاج است.
وی در رابطه با سوال دیگر خبرنگار ما مبنی بر خرابی تجهیزات بیمارستانی در مازندران گفت: بسیاری از تجهیزات بیمارستانی نوسازی شده و خرابی دستگاه ها نسبت به گذشته کمتر شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در رابطه با پاسکاری بیماران در بیماارستانها گفت: برخی از بیمارستانها مراکز فوق تخصصی بوده و بیماران بعد از اقدامات اولیه به این مراکز ارجاع می شوند. بعنوان نمونه بیمارستان رازی قائم شهر مرکز تخصصی مسمومیت بوده و اینگونه بیماران باید به این مرکز ارجاع شوند.
موسوی با بیان اینکه در گذشته مازندران بلوک زایمانی مناسبی نداشته است از ساخت ۸ بلوک زایمان به مساحت ۴۵۰۰ مترمربع خبر داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران به اختصاص ۵۲ میلیارد تومان برای هتلینگ بیمارستان ها اشاره کرد و افزود: میزان مطالبات و بدهی های دانشگاه برابر بوده و در این زمینه ۵۰۰ میالیارد تومان بدهی داشته و ۶۰۰ میلیارد تومان از بیمه ها طلب داریم.
موسوی نقایص طرح پزشک خانواده را پذیرفت و گفت: در این زمینه باید گام های اساسی برداریم و ازفرهنگ سازی نیز غافل نشویم.
وی علل افزایش بیماری های غیرواگیر در مازندران را تغییر سبک زندگی و دریافت کالری بیش از اندازه عنوان کرد.
نظر شما