محمد حسین حسام در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین اظهارکرد: اگر لثه سالم نداشته باشید، هر درمانی در زمینه دندان با شکست مواجه خواهد شد، بنابراین مردم باید استفاده از نخ دندان را جدی بگیرند و هر ۴ تا ۶ ماه یک بار برای معاینه لثه ها به دندانپزشک مراجعه کنند.
وی با تاکید بر اینکه متاسفانه مصرف چای قهوه و انواع دخانیات در کشورهای خلیج فارس بسیار بالا است و همین موضوع به روند بیماری لثه کمک می کند اظهار داشت : التهاب و خونریزی از لثه ها می تواند نشانه آغاز بیماری لثه باشد که با پیشرفت، استخوان نگهدارنده دندان تحلیل رفته باعث لقی دندان و سر انجام منجر به از دست دادن دندان ها می شود.
این دندانپزشک افزود: در اثر بیماری لثه، قرمزی و تورم لثه ها در هنگام گاز زدن میوه های سفت یا مسواک کردن، بوی بد دایمی دهان، لق شدن یک یا چند دندان، تحلیل و عقب نشینی لثه ها و فواصلی که به تدریج در میان دندان ها ایجاد می شود و به همین خاطر باید با مراجعه به دندانپزشک موارد لازم در زمینه بهداشت دهان و دندان به کار گرفته شود.
وی با اعلام اینکه بیماری های لثه معمولا در دهه سوم زندگی رخ می دهد، گفت: تجمع پلاک های میکروبی بر اثر استفاده نکردن از مسواک و نخ دندان یا غلط مسواک کردن است به همین جهت معاینات و جرم گیری منظم توسط دندانپزشک توصیه می شود.
حسام پیرامون به تاخیر انداختن درمان بیماری لثه نیزاظهار داشت: اگر در این زمینه اهمال شود، استخوان و انساج نگهدارنده دندان درگیرشده و سبب لقی دربعضی موارد دردناک شدن دندان ها و بوی بد دهان می شود.
نظر شما