تحولات منطقه

شرکت خودروسازی فورد آمریکا، ۱.۴ میلیون خودرو را به دلیل نقض در فرمان آنها در آمریکای شمالی فراخوان زد.

شرکت فورد ۱.۴ میلیون خودرو را فراخوان زد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، شرکت خودروسازی فورد در حال فراخوان تقریبا ۱.۴ میلیون خودرو خود در منطقه آمریکای شمالی است. علت این فراخوان نقض در سامانه فرمان خودروها اعلام شده که می‌تواند باعث جدا شدن فرمان و عدم کنترل خودرو شود.

این فراخوان شامل خودروهای مدل «فیوژن» و «لینکولن ام کی زد» است که از سال ۲۰۱۴ میلادی تا اوایل سال ۲۰۱۸ میلادی تولید شده اند.

شرکت فورد اعلام کرد که پیچ های فرمان این مدل خودروها ممکن است که با گذشت زمان شل شوند و تاکنون ۲ تصادف رانندگی و مجروحیت یک نفر به دلیل وجود این نقض گزارش شده است.

فروشندگان خودرو، پیچ های فرمان را با پیچ های بلندتر جایگزین خواهند کرد که دارای نخ و نایلون در قسمت زیرین خود هستند تا مانع از شل شدن پیچ شوند.

بر پایه این گزارش در حال حاضر بیش از ۱.۳ میلیون خودرو در ایالات متحده در حال فراخوان زدن است و بعضی از فراخوان ها هم در کانادا و مکزیک در حال انجام گرفتن است.

منبع: عرب نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha