تحولات منطقه

گیلان- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت:از برنامه‌ها که در گیلان همزمان با سایر استان‌های کشور توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه اجرا می‌شود، غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک،نمک با ید، شیر با ویتامین D و... است.

اجرای طرح غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در گیلان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ،دکتر زهرا حصاری در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان با مرکز تحقیقات امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اهمیت امنیت غذایی و اثر آن بر سطح سلامت جامعه اظهار کرد:در حال حاضر تقاضا و نیازی که در جامعه احساس می‌شود افزایش ارزش غذایی در محصولات تولیدی است و در این راستا سازمان غذا و دارو برنامه‌ها و استراتژی‌های خاصی را دنبال می‌کند.

وی تصریح کرد:یکی از این برنامه‌ها و استراتژی‌ها درج نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای بر روی برچسب محصولات غذایی است که از این طریق میزان عوامل خطرزا برای سلامتی همچون قند، نمک و اسیدهای چرب ترانس در محصولات غذایی پایش کرد .

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد:از دیگر برنامه‌ها که در گیلان همزمان با سایر استان‌های کشور توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه اجرا می‌شود، غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک، نمک با ید، شیر با ویتامین D و... است .

حصاری آموزش،اطلاع رسانی و فرهنگ‌سازی را به منظور برقراری امنیت غذایی موثر دانست و گفت:معاونت غذا و دارو دانشگاه از طرح‌ها و برنامه‌هایی که به سلامت مردم کمک نماید،حمایت می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد:این معاونت همواره تلاش دارد تا با بررسی‌های جامع،چالش‌های موجود در سطح استان را شناسایی و در راستای رفع آن اقدام کند.

در پایان جلسه تفاهم‌نامه همکاری بین معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با مرکز تحقیقات امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان امضا شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha