تحولات منطقه

یزد - مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان یزد گفت: قارچ های تولیدی در استان یزد کاملا سالم بوده و خطری مصرف کنندگان را تهدید نمی کند.

قارچ های تولیدی در استان یزد کاملا سالم هستند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان یزد، یدالله جواد پوراظهارداشت: هم اکنون در استان یزد یک واحد صنعتی و ۱۴۰ واحد خانگی درسطحی معادل ۱۵۰۰۰ مترمربع به تولید قارچ مشغولند و روزانه ۵ الی ۷تن و سالانه ۱۷۵۰ تن قارچ در استان تولید می شود .

وی انواع قارچ تولیدی یزد را ۹۵ درصد از نوع دکمه ای و ۵ درصد از نوع صدفی دانست و افزود: به ترتیب شهرستان های یزد، اشکذر، تفت، میبد، مهریز، ابرکوه، بافق و خاتم بیشترین تولید این محصول را دارند.

جواد پورتصریح کرد: با توجه به ماجرای مسمومیت تعدادی از هموطنان بر اثر قارچ های وحشی و عدم رغبت مردم به خرید و مصرف قارچ  باعث شد و این محصول با کاهش قیمت مواجه شده و باعث متضرر شدن تولید کنندگان شده و قارچ های تولیدی در واحد های استانی کاملا سالم بوده و خطری مصرف کنندگان را تهدید نمی کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.