پس از حدود ۱۷ ماه از تعطیلی کارخانه دوچرخه سازی کارخانه آساک دوچرخ خبری از آغاز به کار مجدد خط مونتاژ و پیش مونتاژ دوچرخه مدل ۲۶ این کارخانه و رفع توقیف و ترخیص خریداری شده از خارج کشور به گوش میرسد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ برای صحت این خبر راهی کارخانه آساک دوچرخ در جاده ۵ کیلومتری قوچان شدم تا از وضعیت کارخانه مطلع و آگاه شوم.و مشاهده کردم که بزرگترین کارخانه دوچرخه سازی خاورمیانه جانی تازه گرفته است./
اگر چه در نگاه نخست تحرک در کارخانه دیده نمیشود، اما در انتها جمعی از کارگران مشغول مونتاژ قطعات دوچرخه بودند.
در ادامه بازدید از کارخانه به سراغ سرپرست کارگران این کارخانه که یکی از قدیمیترین پرسنل این کارخانه بود، شدم و پرسیدم چرا بخشهای خط تولید فعالیتی ندارند و همچنان در سکوت باقی مانده است؟
ضیایی مسئول کارگران کارخانه آساک دوچرخ گفت: در حال حاضر تنها مواد اولیهای که وارد این کارخانه شده است قطعات CRD است که مربوط به مونتاژ و پیش مونتاژ است و هم اکنون کار با مونتاژ شروع شده که به تدریج بخش دیگری از ماشین آلات وارد فرآیند تولید شوند.
*خط مونتاژ انواع دوچرخه ها به زودی آغاز می شود
محمد علی قوی مدیر داخلی کارخانه آساک دوچرخ هم در این باره می گوید: با توجه به اینکه در روزهای اخیر پس از پیگیریهای زیاد برای ترخیص قطعات خارجی از گمرک شهید رجایی سرانجام قطعات وارداتی ترخیص شده که یک محموله آن به تعداد ۳۲ هزار قطعه برای استفاده در مونتاژ دوچرخههای تک سرعته و دندهای وارد کارخانه شده است.
وی افزود:پس از راه اندازی یک خط کامل مونتاژ در کارخانه، مونتاژ دوچرخه سایز ۲۶ در حال حاضر آغاز شده است.
مدیر داخلی کارخانه آساک دوچرخ با اشاره به اینکه تعداد ۳۰ نفر از نیروهای جوان که تحت آموزش در بخشهای مختلف فعالیت میکنند تصریح کرد: در روزهای آینده سایزهای ۲۰ و ۲۴ تک سرعته و همچنین ۲۱ سرعته نیز مونتاژ و روانه بازار شود.
*به زودی تولید آساک دوچرخ به نمایش گذاشته میشود
مدیر داخلی کارخانه آساک دوچرخ هم در گفتگو با خبرنگار ما گفت: خوشبختانه تقاضا برای خرید دوچرخه با کیفیت آساک دوچرخه وجود دارد که بدون شک بار دیگر آساک دوچرخ در تمامی نمایندگیها و فروشگاههای ایران به نمایش گذاشته خواهد شد.
*اعطای پنج میلیارد تومان تسهیلات
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت قوچان از اعطای پنج میلیارد تومان تسهیلات به این واحد صنعتی خبر داد و گفت:خوشبختانه با همکاری مسئولان ارشد، دستگاه قضایی وپیگیری نماینده مردم در مجلس، از انبارهای کارخانه رفع پلمپ شد و فروش مزایده قطعات هم منتفی شد.
وی افزود: با توجه به درخواست مدیرعامل کارخانه برای دریافت تسهیلات بانکی بین ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان برای ترخیص قطعات خریداری شده از خارج کشور و پرداخت بخشی از بدهیها و مطالبات معوق کارگری، اعطای این وام با شرایطی به تصویب رسید به طوری که هم اکنون پنج میلیارد تومان از این تسهیلات اعطا و موجب شد قطعات توقیف شده در گمرک ترخیص شود و به کارخانه انتقال یابد.
نظر شما