به گزارش قدس آنلاین، شماهم از علاقمندان به بامجان هستید و آن را سرخ می کنید؟ اگر جوابتان مثبت است باید بگوییم سلامتی قلبتان در خطر است. حتما می پرسید چرا نباید بادمجان را سرخ کنیم؟ پاسخ این سوالتان را می توانید در این مقاله بخوانید و بعد از این بادمجان را هرگز سرخ نکنید!
خوردن بادمجان به صورت خام و پخته موجب تقویت استخوان، کاهش استرس، کنترل دیابت وسلامت قلب میشود.
اما سرخ کرده آن به دلیل جذب بالای چربی موجب نابودی قلب میشود
یکی از مهم ترین اشتباهاتی که افراد برای مصرف بادنجان انجام میدهند سرخ کردن آن است، با وجود طعم بسیار مطبوعی که به دست میآورد خواص درمانی خود را تاحد زیادی از دست میدهد. همچنین هنگام سرخ کردن حتی با روغن کم بادنجان مقدار زیادی روغن جذب میکند که برای سلامتی بدن به ویژه قلب بسیار مضر است.
بهترین راه مصرف بادنجان خوردن آن به صورت خام، پخته، پوره یا کبابی است.
منبع: افکارنیوز
انتهای پیام/
نظر شما