به گزارش قدس آنلاین،محسن رضایی پیش از ظهر امروز در «همایش ملی مدیران و متخصصان شرکتهای تولیدکننده دانش و فناوری» با بیان اینکه "امروز با جنگ اقتصادی مواجه هستیم که بهخلاف تمامی مقررات بینالمللی بر ما تحمیل شده است"، اظهار کرد: هیچ مبنای حقوقی و انسانی برای اعمال تحریم علیه ملت و نظام ایران وجود ندارد و از این جهت است که میگویند "امروز هر کسی به ملت و رهبری نظام جمهوری اسلامی ایران لبیک بگوید جزو مجاهدین فیسبیلالله خواهد بود".
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه تجربه نشان داده است که ملت ایران در زمان وقوع حوادث بزرگ، از خود مجاهدت نشان میدهند، گفت: ملت ایران ۲۰۰ سال در حالت خوابرفتگی بهسر میبردند و بعد از دست رفتن ۵۰ درصد سرزمینمان، یکباره دچار شوک شده و بیدار شدند.
وی افزود: شهرهایی نظیر سمرقند و بخارا که آوازه بیشتری از اصفهان و شیراز کنونی داشتند، از اراضی سرزمینمان جدا شدند و همین سرآغازی برای حرکت ملت عظیم ایران شد تا حق خود را بستانند.
رضایی عنوان کرد: اما از زمانی که این بیداری محقق شده، قدرتهایی که چشمداشت به این آب و خاک دارند، چه از بیرون و چه از خارج درصدد ایجاد موانع و ممانعت از این حرکت هستند و به هر طریقی میخواهند این جریان مردمی را منحرف کنند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه در چنین مواقعی باز هم ملت با حرکت درست و هوشمندانه راه را به مسیر اصلی بازگردانده است، گفت: ما همواره از نظر ایده دچار مشکل بودیم؛ نخستین ایده برای حل مشکلات «مدرنیزه کردن ارتش» بود که پس از آن امیرکبیر آمد و رفع مشکل را در تأسیس دارالفنون دید؛ رفته رفته آزادیخواهان آمدند و بر طبل قانون کوبیدند و سالها بعد نیز رضاشاه حل تمامی مشکلات را در تأسیس بانک و احداث راهآهن و اتوبانها دید.
وی تصریح کرد: بنابراین سیر تاریخی نشان میدهد همواره با مشکلات درونی مواجه بودیم؛ از طرفی همسایگان ما از ترکیه و عربستان گرفته تا انگلیس، روسیه و آمریکا نیز از ترس اینکه ایرانیان تمدنساز شوند، همواره مشکلاتی را بهوجود آوردهاند زیرا میدانند اگر این مهم شکل بگیرد، میلیونها نفر زیر چتر حمایتی ایران خواهند رفت.
رضایی افزود: این موضوعات موجب شد تا در بیش از صد سال گذشته با پیشرفت کمی مواجه شویم و البته بیشترین حجم تخریبهای دشمن نیز در حوزه فرهنگی بود که اعتماد به نفس، روحیه جهادی و... جوانان ما را نشانه گرفته بودند تا بیشترین تأثیر را روی این نقاط مهم بگذارند.
وی شرایط امروز کشور را مانند زمان پیروزی انقلاب اسلامی دانست که حرکتی در راستای بازگشت به اصل شکل گرفت، گفت: در آن زمان ابتدا به این نتیجه رسیدیم که مسئله «اقتدار» را حل و محیطی ایجاد کنیم تا در سایه آن، پیشرفت داشته باشیم و حاصل آن این شد که امروز قدرت اول منطقه در زمینههای امنیتی، سیاسی و نظامی هستیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: اما زمانی که خواستیم وارد فاز دوم برنامههای توسعهای شویم، ما را با مشکلات جدی مواجه کردند؛ دشمنان با طرح موضوعاتی نظیر ایجاد تردید در پیشرفت کشور سعی کردند تا جلوی این حرکت بایستند و امروز نیز با تمام قدرت به صحنه آمدهاند تا جایی که آقای ترامپ میگوید "بنا داریم جلوی فروش نفت ایران را بگیریم و «ریال» را به پایینترین ارزش برسانیم".
وی با تأکید بر اینکه ترامپ بهدنبال این است که ایرانیان را روبهروی میز خود بنشاند و ۱۲ خواسته وزیر امور خارجهاش را تحمیل کند، گفت: البته این برخورد را با ترکیه، روسیه و اتحادیه اروپا نیز شاهد هستیم تا جایی که ارزش لیر ترکیه بهنسبت دلار از ۳.۶ به ۷ رسیده است.
رضایی تصریح کرد: کانون اصلی شعارهای انتخاباتی ترامپ به نتیجه رسیدن با ایران بوده تا بتواند در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری نیز موفق شود اما انشاءالله با همت شما عزیزان او را دست خالی میگذاریم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام معتقد است که شرایط کنونی مانند اتفاقاتی است که در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ یا در زمان آزادسازی خرمشهر اتفاق افتاد زیرا دشمن با زیر پا گذاشتن توافقات بینالمللی وارد میدان شده تا در کوتاهمدت به نتیجه برسد.
وی اظهار کرد: در این شرایط مردم باید وارد صحنه شوند؛ تعجب میکنم از مسئولان کشور که چرا مردم را به صحنه نمیکشانند.
رضایی بار دیگر با تأکید بر اینکه امروز، روز فراخوانی مردم به صحنه است، ابراز کرد: این صحنه میتواند ایجاد شرایط مساعد برای محیط کسبوکارهای دانشی یا اصلاح قوانین موجود در این محیط باشد؛ طبیعتاً اگر به قاسم سلیمانی و مهدی باکریها اجازه اشتباه کردن داده نمیشد، به این اندازه بزرگ نمیشدند.
وی افزود: نباید از ترس اینکه کارآفرینان مشکل ایجاد کنند، جلوی فعالیتهای آنها را گرفت؛ پرواضح است که با دل کوچک نمیتوان به دل تحریمها زد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: شرایط کنونی بهترین فرصت است تا در حوزه اقتصاد هم به اصل خودمان بازگردیم؛ برخی الآن درباره تهدید ترامپ مبنی بر ممانعت از فروش نفت ایران میگویند در حالی که میتوان بیش از این ظرفیت را با ایجاد مینیپالایشگاه در مرزهای کشور و ارتباطی که با ۱۴ کشور همسایه داریم، زمینه فروش ایجاد کنیم.
وی یادآور شد: با این کار، درآمد ارزی کشور دو برابر خواهد شد؛ با توجه به اینکه تمرکز تحریمها بر بانکهای بزرگ، بیمههای بزرگ و شرکتهای بزرگ است، میتوانیم بهراحتی با تمرکز بر شرکتهای کوچک، فعالیتهای اقتصادیمان را داشته باشیم.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/
نظر شما