به گزارش قدس آنلاین، اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون عنوان کرد: این قصهها باید روایتی مستندگونه از غمها، شادیها و لحظات پندآموز زندگی قصهگویان باشد که در قالب فیلم ۹۰ ثانیهای در اختیار جشنواره قرار میگیرد. عنوان و محور اصلی جشنواره در همه بخشها و بخش عمومی (قصه ۹۰ ثانیهای) «قصه زندگی من (زندگی بهتر، غم و شادی)» است.
در این میان «روایت قصه از زبان یک راوی»، «مدت زمان قصه در حداکثر ۹۰ ثانیه»، «ارسال فیلم در قالب mp۴ (حجم ۲۰۰ تا ۴۰۰ مگابایت)»، «تصویربرداری با استفاده از دوربین، موبایل و...»، «برخورداری تصاویر از کیفیت صدای مطلوب و قاب افقی»، «رعایت پوشش مناسب با محتوای قصه و منطبق با شئونات اسلامی» از شرایط شرکت در بیست و یکمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون عنوان شده است.
در عین حال، استفاده از نمادهای فرهنگی و ویژگیهای بومی و سنتی هر استان در تولید فیلمهای ۹۰ ثانیهای میتواند بر غنای فرهنگی آن بیافزاید. مسئولان جشنواره عنوان کردهاند که علاوه بر داوری و انتخاب آثار برگزیده، قصههای برتر در کتاب «قصه زندگی من» با نام خود قصهگو چاپ و آثار برگزیده از طریق رسانههای دیداری نیز منتشر میشود.
این بخش در عینحال می تواند امکان مشارکت تعداد بیشتری از علاقهمندان به این هنر را در جشنواره بیستویکم قصهگویی فراهم کند. بر اساس این گزارش، علاقهمندان تا ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ فرصت دارند تا در سامانه جشنواره قصهگویی به نشانی: http://www.kanoonfest.ir/ ثبتنام و آثار خود را ارسال کنند.
در همین حال جوایز شرکت کنندگان در هر بخش جشنواره شامل برگـزیده اول: لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی به مبلغ ۳۰ میلیون ریال، برگزیده دوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی به مـبلغ ۲۰ مـیلیون ریــال و برگزیده سوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی به مـبلغ ۱۰ میلیون ریـال است.
بیست و یکمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون امسال همزمان با شب یلدا برگزار میشود.
انتهای پیام/
نظر شما