به گزارش قدس آنلاین شاید کمتر کسی بداند که در کنار جنایات متعددی که فرانسه در زمان استعمار الجزایر در این کشور انجام داد، بسیاری از معادن و منابع طبیعی آن را نیز به سرقت برد.
فرانسه از سال 1830 تا 1962 به مدت 132 سال الجزایر را تحت اشغال خود داشت و در این مدت جنایات زیادی در این کشور مرتکب شد؛ از جمله بریدن سر هزاران نفر از مردم و نیروهای مقاومت این کشور که امروز جمجمه بیش از 18 هزار نفر از آنها در موزه مردمشناسی پاریس در معرض دید عموم قرار دارد.
یک پایگاه عربی به نام «ساسة بوست» با بیان این مقدمه در گزارشی نوشت فرانسه در دوران استعمارگری خود علاوه بر این جنایات، منابع زیرزمینی الجزایر را نیز برای باشکوه کردن پایتخت خود و ساخت بناهای بلند به سرقت برد.
طبق گزارش این پایگاه عربی، در حالی که فرانسه مدعی است که آهن برج موردنیاز برای ساخت برج ایفل را از شهرهای لوریان و نانت تامین کرده است، شواهد تاریخی حاکی از آن است که آهن بکاررفته در بلندترین و پربازدیدترین بنای جهان از معادن الجزایر به دست آمده است.
ارتفاع برج ایفل که ساخت آن در سال 1887 آغاز و پس از بیست و شش ماه در سال 1889 به پایان رسید، 324 متر است و در ساخت آن از حدود 18 هزار قطعه آهن و 2.5 میلیون پیچ و مهره استفاده شده است.
بر اساس گزارش پایگاه خبری «ساسة بوست»، در زمان استعمار الجزایر، پس از آنکه فرانسویها آهن معادن این کشور را استخراج کرده و به کشور خودشان فرستادند، «گوستاو ایفل»، طراح برج ایفل، از کیفیت آن ابراز شگفتی کرد و در نتیجه، دهها تُن آهن از معادن الجزایر استخراج و به فرانسه منتقل شد تا از آنها برای ساخت برج ایفل استفاده شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/
نظر شما