به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، مخبر در آیین ارسال ۲۰۰۰ جهیزیه اهدایی رهبر معظم انقلاب به زوجهای مناطق محروم کشور اظهار کرد: مدتی است در ستاد یک سری کارها در حال انجام است که انسان احساس شعف میکند.
وی با بیان اینکه دستورات رهبر معظم انقلاب بر این است هر چه توان است بدون هیچ مضایقهای در اختیار مردم محروم قرار گیرد، تصریح کرد: هر که از این انقلاب برخوردارتر، ناراضیتر و هر که کمبرخوردارتر راضیتر است.
وی با یادآوری اینکه تفاهمنامه درمان نوزادانی که احتیاج به کاشت حلزون دارند هفته گذشته امضا شد، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب روی نرخ رشد جمعیت حساس هستند که یکی از موانع این مسئله مشکلات مربوط به تأمین جهیزیه و مسکن و... است. در ستاد اجرایی فرمان امام روی این مسائل از جمله اشتغال با مدلهای مختلف در حال کار هستیم و کل ستاد روی این موضوع متمرکز شدهاند.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با اشاره به اجرای پروژههای اشتغالزایی در مناطق کمترتوسعهیافته، گفت: بر این اساس تاکنون ۴۰۰ هزار شغل بهصورت مستقیم و غیرمستقیم طی ۵ سال اخیر ایجاد شده و قطعاً در ۵ سال آینده این رقم افزایش خواهد یافت.
مخبر با اعلام اینکه "مسکن محرومان را ساماندهی کردهایم که تاکنون ۱۱ هزار واحد آن تکمیل و تحویل شده است"، افزود: بعد از اینکه بنیاد برکت احسان سامان گرفت تأمین جهیزیه با هدفگذاری انجام شد. در برکت احسان هم هر کاری که در حال انجام است بر این محور بوده است.
وی تأکید کرد: باید قبول کنیم در جنگ تمامعیار اقتصادی و رسانهای قرار داریم که از جنگ ۸ساله سختتر و البته سهلتر است. امروز کل ایران درگیر این جنگ است؛ در جنگ ۸ساله بخشی از کشور درگیر بود و ۹۰ درصد مردم زندگی خودشان را میکردند. امروز اینگونه نیست؛ امروز همه ملت ایران هدف هستند و یکی از مهمترین بحثهایی را دنبال میکنند که نظام را هدف قرار دادهاند.
وی ادامه داد: در جنگ ۸ساله واقعاً چیزی نداشتیم، هر تکه از کشور دنبال یک موضوع بود. اما امروز کشور منسجم است، سهلتر از این جهت که کشور زیرساختهای بسیار زیادی داریم که با دوران جنگ تحمیلی قابل قیاس نیست. ایران یک کشور پرنعمت است، در هلند که بهاندازه مازندران، گیلان و گلستان است ۷۳۰ میلیمتر بارندگی سالانه دارند که ۸۵ میلیارد دلار صادرات محصولات کشاورزی دارد.
مخبر با بیان اینکه بزرگترین معضل کشور نقدینگی و جنگ رسانهای است، گفت: حقیقتاً نقدینگی یک فرصت است یا تهدید؟ ما زمین و آسمان را به هم دوختهایم که از فلان کشور فاینانس و پول بیاوریم، اما همین پولها را چه میکنیم؟ نمیتوانیم مدیریت کنیم این نقدینگی را، همین میشود که بهسمت بازار میرود و بازار را به هم میریزد.
وی با تأکید بر اینکه "یکی از نیازهای کنونی ما کمک به ارکان نظام است و بزرگترین اشتباه بهدنبال انتقام گرفتن بودن است"، گفت: رهبر معظم انقلاب حواسشان به همه چیز است و بابت همین از دولت حمایت میکنند. در ستاد آمادگی داریم هر کمکی به دولت و ارکان نظام انجام دهیم.
وی با ابراز اینکه کارهای موردی ستاد دستور مؤکد رهبر معظم انقلاب است، گفت: تأمین جهیزیه برای زوجهای محروم کشور یکی از این کارهاست که امروز ۳۰۰ جهیزیه از مجموع ۲۰۰۰ جهیزیه ارسال خواهد شد. در ماههای آینده اتفاقات بسیار خوبی در خدماترسانی به مناطق محروم روی میدهد.
وی یادآور شد: در ستاد اجرایی وقتی به مردم وصل میشویم ۲ بهعلاوه ۲ چهار نمیشود بلکه وضعیت تصاعد هندسی پیدا خواهد کرد. در بنیاد برکت با ۵ میلیون تومان ۲۰ میلیون تومان کار کردهایم. در این بخشهای اجتماعی که توسعه یافته دنبال همین هستیم.
در این مراسم، مدنی، معاون مشارکتهای اجتماعی بنیاد احسان برکت نیز گفت: سالانه ۶۵۰ تا ۷۰۰ هزار ازدواج در کشور اتفاق میافتد که از این میزان ۱۵ درصد از این ازدواجها دچار مشکلات اقتصادی از جمله تأمین جهیزیه میشوند.
وی افزود: در مناطقی از کشور جوانانی هستند که حدود ۴ سال است در عقد ماندهاند اما وسایل اولیه زندگی را ندارند.
وی با اشاره به سیاستهای ستاد اجرایی فرمان امام در این رابطه تصریح کرد: در طرح تأمین جهیزیه مشارکت NGO و گروههای جهادی را داشتیم.
مدنی راجع به برنامهریزی برای اعطای ۲۰۰۰ جهیزیه اظهار کرد: بر اساس برنامه تمرکز روی مجموعههایی است (خیریهها و گروههای جهادی) که بخش زیادی از راه تأمین جهیزیه را رفتهاند. در حال پیگیری در سه مرکز در تهران هستیم تا ۱۰۰ هزار پک لوازمالتحریر را تا اول مهرماه آماده کنیم.
به گزارش تسنیم، جهیزیه اهدایی رهبر معظم انقلاب به زوجهای محروم کشور شامل یک دستگاه یخچال، ماشین لباسشویی، فرش، جاروبرقی، اتو، ساعت، سرویس ظروف آشپزخانه، سرویس قابلمه، اجاق گاز، تلویزیون، پتو و... است.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/
نظر شما