به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، دفتر برنامه توسعه سازمان ملل در بخشی از گزارش جدید خود به بررسی میزان رضایت شهروندان ۱۸۹ کشور جهان از زندگی پرداخته است.
یکی از شاخصهای مورد بررسی در این گزارش، شاخصی به نام شاخص رضایت از زندگی است که به هر کشور نمره ای از صفر تا ۱۰ داده میشود، هر چه نمره کشوری بیشتر باشد دلالت بر رضایت بیشتر شهروندان از زندگی خود دارد.
بر اساس این گزارش که بر اساس آمارهای ۲۰۱۷ تهیه شده است، ایران در شاخص رضایت از زندگی نمره ۴.۷ را بدست آورده و رتبه ۱۰۳ را در جهان به خود اختصاص داده است و ۵ کشور با ایران هم رتبه هستند.
در نظرسنجی انجام شده از شهروندان ایرانی برای تهیه این گزارش ۶۳ درصد از سطح زندگی خود ابراز رضایت کردهاند. همچنین ۵۷ درصد مردم ایران از کیفیت خدمات بهداشتی و ۵۰ درصد از کیفیت آموزش در کشورشان راضی بوده اند. ۴۸ درصد نیز از برنامه های دولت برای حفاظت از محیط زیست ابراز رضایت کرده اند.
بر اساس این گزارش، ۶۷ درصد زنان و ۸۱ درصد مردان در کشور احساس امنیت میکنند و ۷۰ درصد زنان و ۶۴ درصد مردان احساس آزادی در انتخاب را دارند.
در بخش دیگر گزارش سازمان ملل آمده است، ۵۷ درصد مردم ایران به دستگاه قضایی این کشور اطمینان دارند.
این گزارش میزان اعتماد شهروندان ایرانی به دولت وقت در سال ۲۰۱۷ را ۷۱ درصد اعلام کرده بود.
بررسی های دفتر برنامه توسعه سازمان ملل نشان میدهد، بیشترین میزان رضایت از زندگی مربوط به مردم کشورهای نروژ، سوئیس و استرالیا با نمرههای به ترتیب ۷.۶ و ۷.۵ و ۷.۳ است.
بر اساس این گزارش، ۶۰ درصد زنان و ۸۵ درصد مردان در آمریکا احساس امنیت می کنند که این رقم برای زنان ایرانی ۶۷ درصد است.
مردم آمریکا در سال ۲۰۱۷ تنها ۳۹ درصد به دولت خود اعتماد داشتند و میزان اطمینان آنها به دستگاه قضایی این کشور ۶۱ درصد بوده است.
میزان اعتماد مردم کشورهای مختلف به دولتهایشان در سال ۲۰۱۷ به این شرح است: انگلیس ۴۴ درصد، ژاپن ۴۱ درصد، کره جنوبی ۳۶ درصد، فرانسه ۳۷ درصد، ایتالیا ۲۳ درصد، روسیه ۵۶ درصد و ترکیه ۵۹ درصد.
منبع: فارس
انتهای پیام/
نظر شما