تحولات منطقه

رئیس پلیس پایتخت با اشاره به اینکه در ۶ ماهه ابتدایی سال ۹۷ اقدامات موثری از سوی پلیس انجام شده است گفت: در طی این مدت ۹۰۰ نفر از محکومین فراری دستگیر شده‌اند ضمن اینکه ۳۳ انبار بزرگ احتکار که برخی از آنها مشابه شهر بودند نیز پلمب شدند.

 ۳۳انبار بزرگ احتکار در تهران پلمب شدند/ بازداشت ۹۰۰ محکوم فراری در شش ماهه اول سال
زمان مطالعه: ۴ دقیقه

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، سردار حسین رحیمی در جریان نودودومین جلسه شورای شهر تهران اظهار کرد: با تلاش دلیرمردان در حوزه امنیت بویژه امنیت داخلی که تیرهای نیروهای امنیت در بسیاری از موارد به سنگ می‌خورد امروز به اذعان تمام کارشناسان بی‌نظیرترین امنیت را در کشور داریم که این محصول تلاش نیروهای نظامی و انتظامی است.

وی افزود: همکاران ما در نقطه صفر مرزی تلاش می‌کنند تا از کشور دفاع کنند و اجازه نمی‌دهند نیروهای معاند که جیبشان از موساد تامین می‌شود به کشور وارد شوند و اجازه کوچکترین اقدام را به آنها نمی‌دهند.

رحیمی ادامه داد: در سایر شهرها نیز همکاران ما تلاش می‌کنند تا امنیت را برقرار کنند و این اقدام علی‌رغم همه تنگناهای نیروی انتظامی میسر شده است به طوریکه پرسنل نیروی انتظامی در حوزه معیشت با مشکلاتی روبرو هستند اما هیچ‌گاه بهانه نکردیم و برای امنیت و ثبات آن تلاش بسیاری انجام گرفته است.

رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه امنیت پایتخت از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است گفت: تلاشمان این است که در حوزه‌های مختلف در پلیس از جمله پلیس پیگیری، آگاهی، فضای مجازی و ... اقداماتی را انجام دهیم تا در دو بخش تهاجمی و برخورد قاطع با مجرمین و دستگیری‌ها و همچنین بخش ایجابی، ارشادی و فرهنگی کارهای مناسبی را انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه پلیس پایتخت تمرکز ویژه‌ای بر اقدامات ایجابی، ارشادی و کارهای فرهنگی قرار داده است گفت: برنامه‌ریزی ما این است که در کنار ایجاد اقدامات سلبی، اقدامات ایجابی را جدی‌تر بگیریم.

رحیمی افزود: شعار پلیس جامعه‌محوری است و طبیعتا در این بخش اقدامات جدی را انجام خواهیم داد که در همین زمینه با توجه به بخشنامه ابلاغ شده تاکید داشته‌ایم که جمعیت آسیب‌پذیر در پایتخت شناسایی ور در ادامه جلساتی را با هدف توانمندی‌سازی آنها انجام دهیم به طوریکه دهها کلاس آموزشی در راهنمایی و رانندگی و در کلانتری‌ها در بخش اجتماعی با حضور افراد آموزش دیده اعم از خواهران و برادران در معاونت اجتماعی پلیس برگزار شده است.

رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه ۳۲ هزار و ۸۴۲ پرونده قبل از اینکه به مراجع قضایی ارسال شوند در همین کلاس‌ها و آموزش‌ها مورد بررسی قرار گرفته است گفت: از دیگر اقدامات پلیس می‌توان به آموزش به رانندگان و راکبین و همچنین بیش از هزاران نفر از دانش‌آموزان در طی سال توسط فرهنگیان پلیس به عنوان نمایندگان پلیس اشاره کرد که البته شاید محصول این اقدامات هم اکنون بروز و ظهور نداشته باشد و زمانی که این اتفاق می‌افتد حتی ما هم نباشیم.

وی افزود: آنچه که واضح است همکاری ما با شورای شهر تهران است که در این زمینه بنده تاکید ویژه‌ای با همکاری پلیس با مدیریت شهری اعم از شورا و شهرداری تهران داشته‌ام. دهها ماموریت از طریق شهرداری به ما اعلام می‌شود که بدون اخذ اجازه از رده‌های بالا این برنامه‌ها انجام می‌پذیرد.

رحیمی با اشاره به اقدامات انجام شده از سوی پلیس و فراهم کردن شرایط برای فعالیت دستفروشان در روزهای پایانی سال ۹۶ اظهار کرد: این اقدام در حالی صورت گرفت که یک مورد درگیری نیز وجود نداشت و ما توانستیم این بخش را مدیریت کنیم تا این افراد نیز بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند ضمن اینکه اجازه نداده‌ایم برای شهر هم مشکل‌ساز شوند.

رئیس پلیس پایتخت در ادامه با تاکید بر اینکه مجموعه پلیس در کنار شهرداری قرار دارد گفت: یکی از بخش‌هایی که ارتباط تنگاتنگی را با مجموعه پلیس دارد عبارت است از معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران که در این زمینه اقدامات خوبی توسط این معاونت و پلیس راهور تهران انجام گرفته است.

وی در ادامه با اشاره به برخی از آمارها در پلیس بیان کرد: ۳۰ درصد از تخلفات رانندگی و تخلفات در کشور متعلق به تهران است و باید تلاش کنیم که این فرهنگ را ارتقاء دهیم و انتظار از پایتخت‌نشینان بسیار زیاد است.

رحیمی با تاکید بر اینکه در فرآیند اعمال قانون نیز تلاش می‌شود که این موضوع هدفمند باشد گفت: ما تلاش می‌کنیم که در اعمال قانون مدیون مردم نباشیم و اعمال قانون هدفمند باشد و کسی که اعمال قانون می‌شود متخلف باشد.

وی گفت: در ۶ ماهه سال ۹۷، ۴۴۲ هزار پرونده برای متخلفین و مجرمین تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شده است. ضمن اینکه ۹۰۰ نفر از محکومین فراری در طی این مدت دستگیر شده‌اند.

وی افزود: در پرونده مفاسد اقتصادی و سوداگران ارز و طلا نیز پلیس در کنار دستگاه قضا و بنا به درخواست بانک مرکزی ورود جدی را در خصوص پرونده‌های بزرگ مفاسد اقتصادی داشته است و در این زمینه نیز شاهد برخورد قاطع دستگاه قضا بوده‌ایم که این موارد از محصولات پلیس پایتخت بوده است.

رئیس پلیس پایتخت بیان کرد: بالغ بر ۹۴۲ نفر از نیز احضار شده‌اند و ۱۴۷ نفر از این افراد شناسایی شده و ۳۳ انبار بزرگ احتکار که برخی از آنها همانند شهر بوده‌اند پلمپ و به دستگاه های مربوطه تحویل داده شده است.

رحیمی افزود: طی این مدت ۶ میلیون تماس با پلیس برقرار شده است که ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار مرتبه واحدهای ۱۱۰ به سطح شهر و درخواست‌های مردمی رسیدگی کرده‌اند و بالغ بر ۷۰ درصد از جرائم را همکاران ما در ۶ ماهه کسب کرده‌اند که یک استاندارد عالی محسوب می‌شود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.