به گزارش خبرنگار اجتماعی قدس آنلاین، حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در رساله ذهبیه فرموده اند: میوهها هر کدام و هر نوعی از آن ها دارای خواص، ویتامین ها و املاح مختلفی هستند و به همین جهت، هر یک از آن ها در معالجه بیماری خاصی مناسب است، ولی برای آن که بتوانیم آن ها را جزو برنامه غذایی خود قرار دهیم، لازم است تابع فصل و محیط باشیم، یعنی در هر محل و شهرستانی که به سر می بریم از میوه های مخصوص آنجا بخوریم و فقط از میوه های به ثمر رسیده همان فصل مصرف کنیم.
طبیعت مانند ما دچار اشتباه نمی شود، چون از خود، میل، اراده و اختیار ندارد و کارگذار جهان او را به وظیفه خود راهنمایی می کند .
تبعیت از فصول، کمبود املاح معدنی ما را جبران می کند؛ هنگام زمستان که تغذیه ما بیشتر از مواد گوشتی و چیزهایی است که ویتامین "ب" بیشتری در خود دارند، تحفه های طبیعت بیشتر میوه های ترش است و چیزهایی است که ویتامین "ث" بیشتری دارند.
در فصل تابستان که بدن به آب بیشتری احتیاج دارد، تحفه های آن میوه های پر آب هستند و در فصل پاییز که ویتامین "ب" بدن ما تقلیل می یابد میوه ها بیشتر شیرین و حاوی ویتامین"ب" هستند.
به طور کلی بهتر است میوه های شیرین را بعد از صرف غذا بخوریم و خوردن میوه های ترش قبل از غذا نیکوتر است؛ شیرین از آن نظر که تبدیل به ترشی می شود و اسید معده را زیاد تر می کند و در هضم غذا موثر است و ترشی از آن جهت که غدد ترشحی و بزاق را تحریک می کند، موجب تحریک اشتها و رغبت می شود.
انتهای پیام/
نظر شما