به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، محمد نفریه مدیرکل دفتر کودکان و نوجوانان بهزیستی کشور گفت: شیرخوارگاهها بودجه مناسب و خاص خود را دارند و مورد حمایت مردم هستند به طوری که اگر حتی به صورت کذب خبری از کمبود پوشک و شیرخشک در فضای مجازی منتشر شود میبینیم که در روز بعد مردم برای کمک صف میکشند.
وی ادامه داد: ما از نظر تأمین شیر خشک و پوشک مشکلی نداریم و برای کل سال، شیر خشک را برای شیرخوارانمان ذخیره کردهایم.
مدیرکل دفتر کودکان و نوجوانان بهزیستی گفت: وزارت بهداشت سهمیه مخصوص شیر خشک را به بهزیستی پرداخت کرده و توزیع نوبت دوم را هم در شش ماهه دوم به صورت مرتب میگیریم.
نفریه گفت: دریافت شیر خشک فقط برای شیرخواران ما نیست بلکه برای معلولان زیر یک سال و موارد خاص هم داده میشود و در نوبت دوم 300 هزار قوطی شیر خشک دریافت میکنیم.
وی ادامه داد: در توزیع نوبت اول سهمیه شیرخوارگاهها را جدا کردهایم چرا که دارای تاریخ مصرف هستند و باید کنار گذاشته میشدند و در بین شیرخوارگاهها توزیع شدهاند.
نفریه گفت: بسیاری از نوزادانی که به شیرخوارگاهها سپرده میشوند دارای بیماریهای نارس یا کموزن بوده و در نتیجه شیر خشک خاصی را میخواهند که باید به صورت آزاد تهیه شوند که هزینههای آن بسیار بالاست و مجبوریم از بودجههای جاری خود برای آن هزینه کنیم.
مدیرکل دفتر کودکان و نوجوانان بهزیستی با اشاره به اینکه در توزیع پوشک نیز همین اتفاق برای گروههای هدف در حال جریان است، گفت: مشکلی از این بابت از نظر کمبودهایی که مطرح شده نداریم.
وی در رابطه با مشکل تامین شیرخشک خانوادههای چندقلو نیز گفت: بهزیستی شیر خشک لازم را از وزارت بهداشت میگیرد و به صورت رایگان در اختیار خانوادههای چند قلو قرار میدهد این درحالی است که سیاست وزارت بهداشت این است هر خانواده که دارای چند قلویی است حتما به شیر خشک نیاز ندارد به همین دلیل خانوادهها را بررسی کرده و اگر نیاز باشد اجازه مصرف شیر خشک را میدهد.
نفریه گفت: بهزیستی در بحث تامین و خرید شیر خشک به خانوادههای چند قلو کمک میکند و ماهانه برای هر قُل ۳۲ هزار تومان میپردازد.
منبع: فارس
انتهای پیام/
نظر شما